Dodik: Upoznao sam Vučića o detaljima sa sjednice Predsjedništva BiH

Srna

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da je o detaljima današnje sjednice Predsjedništva BiH upoznao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je čestitao postignuti dogovor.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

TheDrzavniCinovnik

Ambasada SAD podržala odluku Predsjedništva

Američka ambasada BiH podržala je odluku članova Predsjedništva BiH o usvajanju Programa reformi BiH. Oglasili su se na svom Tviter profilu.

Vijesti|
Svijet
Utorak, 19.11.2019. | 17:56

– Pozdravljamo dogovor koji su postigli članovi Predsjedništva BiH kojim se postižu ključni ciljevi formiranja vlasti i nastavak partnerstva i saradnje BiH s NATO-om. Takođe će se otključati prijeko potrebne reforme odbrane – napisali su iz Američke ambasade na svom Tviter profilu.

SRNA/RTRS

JesiLiVukotaJesiLiPapak

ILI JESI VUKOTA ILI JESI PAPAK

TheDrzavniCinovnik

Milorad Dodik i SNSD-ci su kao Jafa keks,ima voca ali bez sjemenki=sterilani,samo laprdaju kao babe koje pazare jaja na trznici!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SlobodnaBanjaluka

Ako Vucic potvrdi a potvrdice da je sporazum fenomenalan,sjajan za RS veceras ce Dodikovi drzavni mediji i televizije to da plasiraju gradjanima Srpske a onda idu dodikovi placeni analiticari koji ce to da potvrde i nikom nista