Dodik: Vladajuće stranke u RS postigle sporazum o zajedničkom djelovanju

Srna

PRIJEDOR - Šest političkih stranaka koje čine vlast u Republici Srpskoj postigle su danas sporazum o zajedničkom djelovanju do 2022. godine, izjavio je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Tihomir

Sale a šta Srbin potencijalni Poturica zna da misli ? Ne zna ništa i na tu kartu i igraju zločinci meketić i drugi

Sale

Našu državu Republiku Srpsku sigurno ne bi razvili i unapredili FBiH Turci na čelu sa Bakir-om IzzetBey-om i njegovim poturicama kao Dragan Mektić i Igor Crnadak. Oni samo čekaju da Srpsku ukinu i proteraju ili poturče i poslednjeg Srbina na teritoriji dejtonske unije FBIH i RS (odnosno bivše Brozove veštačke komunističke genocidne tvorevine S.R. BiH). Svaki Srbin koji kritikuje našu vlast bi trebalo da se zapita kako bi mu prijalo u nekom izbegličkom logoru u Srbiji? Jer to je jedino što nama nudi IzzetBey i njegova ekipa.

Odgovor
Tihomir

On nema mozak da bi se mogao tako nešto zapitati , takav misli kako se trave dobro najesti !