Dodik: Zatvaranjem granice za Srbe u Crnoj Gori bi da riješe problem

Tanjug

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik ocijenio je da odluku Crne Gore da ostavi zatvorenim granice za Srbiju i Republiku Srpsku vidi kao pokušaj i kalkulaciju vlasti u Podgorici da zatvaranjem granice olakša rješavanje problema sa srpskom zajednicom u toj zemlji.

Vrati na vijest

Komentari 10

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

BosnaUglaviFosna

Balijaći kao bojan. blcity i ostali se prepoznaju da imaju u glavi fosnu a naročito vole da škrabaju ispod Dodika i da poližu sve što je ostalo.

BosnaUglaviFosna

Milogorci su izabrali najbolji način da se samounište. Pošto su milogorci protiv Srba odmah se javljaju balije da brane milogorce. Da može govno da priča protiv Srba balije bi ga branili, poštovali i ljubili.

BosnaUglaviFosna

Kao i obično javile su se balije i stranice gdje je neko iz Vlade Republike Srpske tu je i najviše balija sa svojim glupim komentarima a jasno je da biti normalan , pametan i biti balija nikako ne može!

mikivrb.c964

Mali baja nisi ti pozvan da rešavaš problem druge suverene države, a setimo se tvog uskraćivanja poziva Milu Đukanoviću, koji si prevrtač

Odgovor
BosnaUglaviFosna

Miran balija, k nozi

bojan.blcity

Dodik je i za Radovana Karadzica i Ratka Mladica govorio da su ratni zlocinci,da su pocinili genocid u Srebrenici,ukrali 40 miliona maraka itd itd.......ima sve u arhivi RTRS-a,ATV,BNTV,YOUTUBE.

Odgovor
BosnaUglaviFosna

K nozi Ibro , letjećeš za Anadoliju

bojan.blcity

Samo DEBILKO sa 100 nikova moze da bracu crnogorce naziva ustasama i da tvrdi da ce crnogorci sami sebe da uniste i samozakopaju kako on kaze.....................postoje demokratski izbori u Crnoj Gori i kad dodje do promene vlasti svi zakoni koji su upereni protiv Srpskog naroda i SPC ce biti ponisteni ako skupstinska vecina to bude zelela.

Odgovor
BosnaUglaviFosna

Ibro jasno je rečeno da su milogorci a to su tzv Đukanovci kao i ti i tvoji ustaše

BosnaUglaviFosna

NEPRIJATELJSTVO I USTAŠLUK PREMA SRBIMA JE MILOGORCIMA JEDINI NAČIN DA SE SAMOUNIŠTE!

Odgovor
bojan.blcity

Mensure brnjo iz Zenice znamo mi da si ti baliolijander procvetali i znamo da te placaju islamske nevladine organizacije da se lazno predstavljas kao Srbin a u stvari si vehabija iz Maoce

Odgovor
BosnaUglaviFosna

Jebo ti Srbin mater Ibro pederu

BosnaUglaviFosna

ONI ĆE SE TAKO SAMO SEBE RIJEŠITI I ŽELIM DA SLIČNO NASTAVLJAJU DA RADE I DALJE PREMA SRBIMA JER TAKO SAMO SEBI KOPAJU DUBOKU JAMU U KOJOJ ĆE SE NA KRAJU SVI MILOGORCI SAMOZAKOPATI I UNIŠTITI SE !

Odgovor
bojan.blcity

Mensure brnjo razrokih buljavih ociju znamo mi da se ti lazno predstavljas i da svojim komentarima nastojis da zavadjas nas Srbe i bracu crnogorce ali ti to nece uspeti.......ti bi opet srbe i crnogorce u jame koje spominjes ali ko je drugome kopa sam u nju upadne.

Odgovor
BosnaUglaviFosna

Jebo ti Srbin mater ibro glupavi pederu

BosnaUglaviFosna

Na ovakvim stranicam su uglavnom muslići koji onanišu svoja usta i kvarne zube od muke kao npr i nik jastreb ispod . Dodik i Republika Srpska su im kost u grlu pa se zato hvataju za izdajnike SDS i PDP koji su ih primili za pare i sl.
Što se tiče milogoraca oni sami sebi svakim potezom sve dublju jamu kopaju u kojoj će sigurno završiti. Ovo što pišem može svako sebi da kopira i kad to bude da nađe da je to bilo i napisano na NN sa današnjim datumom !

Jastreb

CG ne zatvara granice nego ih postepeno otvara prema državama koje su suzbile koronu. Ti još nisi niti si se naročito trudio da otvoriš one granice na koje još i možeš uticati.

Odgovor
BosnaUglaviFosna

yebo te takvog glupa bakir i njegov SDS i PDP u usta usrana