Dodik nakon sastanka sa Varheljijem: Uređivanje sudstva i javnih nabavki za mene prioritet

N.N.

BRISEL - Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je nakon sastanka u Briselu sa komesarom za susjedstvo i proširenje EU Oliverom Varheljijem da je Varhelji pokazao napor da se razumiju zaključci Evropskog savjeta koji su vezani za kandidatski status Ukrajine i Moldavije, a za BiH pokušavaju da nađu način rješavanja pitanja izbornog zakonodavstva.

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubalo.ragib

Austrijski Parlament jednoglasno je usvojio Rezoluciji o genocidu u Srebrenici. Na taj način parlament Austrije odao je počast Bošnjacima Srebrenice koji su ubijeni 11. jula 1995.

Incijator Rezolucije bio je Savez bh. udruženja u ovoj zemlji pod nazivom "Consilium Bosniacum". Inače, Rezolucija o genocidu u Srebrenici je ranije usvojena u vanjskopolitičkom odboru Austrijskog parlamenta. Usvajanje Rezolucije je popraćeno dugim aplauzom.

U Rezoluciji se navode detalji užasa u Srebrenici, te osuđuje genocid. Posebno je istaknuta potreba podsjećanja na genocid i održavanja sjećanja na žrtve u Srebrenici.
BAGRO I OLOŠU DJIKANSKI, NE OPRAŠE VAS OD SRAMOTE NI SAVA NI DUNAV NI DRINA!

bubalo.ragib

Govedo i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je nakon sastanka sa madjarskim šupkom Varheljijem za svoje obožavatelje izjavio da voli u slobodno vrijeme kurčinu da glaba i da nakon toga popije litar-dva oslepače. Za meze kao i obično ide hladna paščetina u krugu porodice i prijatelja. Na kraju je dodao i to da se ova njegova izjava mora objaviti u tzv. službenom glasniku šumsko-genocidne tvorevine.🤣🤣🤣

John doe

ovaj prvi u bosanskih pravoslavaca ce uskoro postati najveci bosanac :)
naucicete vi postovati drzave u kojima zivite

Starcevica

Koliko god se muslimani - poturčeni Srbi trude da unište Srbe ta ideja im je sve dalja koliko god da se trude.

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️Zaboli nas prangija za srbe jer oni zive u srbiji ali sa vama bosanskim pravoslavcima djikanima cemo se tjerati do sudnjeg dana ako treba. Mi rezervnu domovinu nemamo a vi turska kopilad mozete komotno na istok ako vam ne valja u BiH. p.s. steram ti ga majci starcevice!🤣🤣🤣

Starcevica

EU uskoro neće postojati kao EU tako da nisu bitni.............................

Starcevica

CitalacSaZapada
06. 07. 2022. 18:28

Na ovim nezavisnim jel se objavi neka vijest o Milokradu, u par minuta " postane " najcitanija....
Cudan neki algoritam....
Evo šta kaže jedan musliman zvan Bošnjak, upravo je ovo za to što vi muslimani dajete publicitet Dodiku jer ga mnogo mrzite kao i ostale Srbe ali sad je na tapetu Dodik.......

CitalacSaZapada

Na ovim nezavisnim jel se objavi neka vijest o Milokradu, u par minuta "postane" najcitanija....
Cudan neki algoritam....

Odgovor
Starcevica

Najčitanije je upravo od takvih kao što si ti mali muslimanu!

aeojxpogufqnxx

Burle, mani se iluzija koje prosipas prije izbora!
1. Zasto ne objasnis ovom narodu sta je sa Inckovom odlukom?
2. Ko je ubio Davida?

Odgovor
Starcevica

Javi se psihijatru nisi sav svoj !