Dodik nudi Borenoviću ulazak u Savjet ministara

Dejan Šajinović

BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, je na sastanku sa delagacijom PDP-a koju je predvodio predsjednik ove stranke Branislav Borenović, ponudio ministarsko mjesto Borenoviću u novom Savjetu ministara BiH, ali je Borenović tu ponudu odbio.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DrzavniPosao

Isto kao i u slucaju ubistva Davida Dragicevica dodik zeli da formira nekakve zajednicke komisije da im ponudi jednu ili dvije fotelje i podjeli odgovornost sa opozicijom za kriminal i propast Republike Srpske dovoljno je samo da se vidi sta se desava sa FG Birac i kako ih je razotkrio Nebojsa Vukanovic narodni poslanik iz hercegovine.