Dodik razgovarao s specijalnim predstavnikom EU

N.N.

BRISEL – Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je u Briselu sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i Balkan Miroslavom Lajčakom.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubalo.ragib

Austrijski Parlament jednoglasno je usvojio Rezoluciji o genocidu u Srebrenici. Na taj način parlament Austrije odao je počast Bošnjacima Srebrenice koji su ubijeni 11. jula 1995.

Incijator Rezolucije bio je Savez bh. udruženja u ovoj zemlji pod nazivom "Consilium Bosniacum". Inače, Rezolucija o genocidu u Srebrenici je ranije usvojena u vanjskopolitičkom odboru Austrijskog parlamenta. Usvajanje Rezolucije je popraćeno dugim aplauzom.

U Rezoluciji se navode detalji užasa u Srebrenici, te osuđuje genocid. Posebno je istaknuta potreba podsjećanja na genocid i održavanja sjećanja na žrtve u Srebrenici.
BAGRO I OLOŠU DJIKANSKI, NE OPRAŠE VAS OD SRAMOTE NI SAVA NI DUNAV NI DRINA!

bubalo.ragib

Grbavi bizgov Burle je tokom razgovora sa specijalnim predstavnikom EU Miroslavom Lajčakom izjavio da voli u slobodno vrijeme kurčinu da glodje i da nakon toga popije litar-dva rakije oslepače. Za meze kao i obično kaže ide hladna paščetina u krugu porodice i prijatelja. Na kraju je dodao i to da se ova njegova izjava mora objaviti u tzv. službenom glasniku šumsko-genocidne tvorevine.🤣🤣🤣BUHAHAHAHAHAHAHAAA!