Dodik u UN: Zemljama potrebna sredstva za borbu protiv pandemije

N.N.

Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u obraćanju na posebnoj sjednica Generalne skupštine UN posvećenoj pandemiji virusa korona da su zemljama potrebna finansijska sredstva za borbu protiv pandemije i ulaganja u oporavak.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

UsrcuBosna.uGlaviFosna

Polako Dodik , zar ne vidiš da su muslići ispod Spasoje Krkić , bojan. blcity ovan ibro i mnogi drugi već davno sišli sa uma kao i SDS i PDP, zar ih hoćeš da pošalješ alahu sve? ahahahaha

bojan.blcity

KARMA JE CUDO!!!

bojan.blcity

Da li znate koja je razlika izmedju Monike Levinski i Milorada Dodika.......gospodjica Monika Levinski prvo pusi kurac pa se onda kurci a Milorad Dodik se prvo kurci pred UN,vredja Incka a onda pusi kurac mrdjunarodnoj zajednici samo zbog love!!!