BiH

Pratite nas na Google news

Dok se Srbiji ne odsječe glava nema sreće na ovim prostorima: Glumac Hadžihafizbegović vrijeđao Srbe

Dok se Srbiji ne odsječe glava nema sreće na ovim prostorima: Glumac Hadžihafizbegović vrijeđao Srbe
Foto: YouTube | Tuzlanski glumac Hadžihafizbegović vređao Srbe
NN

Tuzlanski glumac Emir Hadžihafizbegović vrijeđao je Srbe i Srbiju na hrvatskoj televiziju, gostujući u emisiji "Nedjeljom u 2" kod Aleksandara Stankovića.

Hadžihafizbegović je izrazio nadu da će Amerikanci odsjeći glavu Srbiji koju je usporedio sa aždajom.

"Ja se duboko nadam da će Amerikanci shvatiti poslije svega ovoga šta politička Srbija radi. Opet im ne valja Makedonija, ne valja im Kosovo, ne valja im Crna Gora, ne valja im Bosna... Sad su se malo s Hrvatskom primirli. Dok se toj političkoj aždaji ne odsječe glava poslije 30 godina, nema sreće na ovim prostorima" rekao je Hadžihafizbegović.

Tokom ove emisije, glumac je napravio skandal kada mu je pokazana fotografija na kojoj je tokom rata na okupljanjima pokazivao tri prsta, pozdravljajući na taj način prisutne.

"Pokažite mi tu sliku, to je stvarno budalaština. Ne želim uopšte da se bavim tom blasfemijom" rekao je šokirano. Voditelj emisije, Aleksandar Stanković, nakon toga je pozvao režiju da mu do kraja gostovanja nabave fotografiju na kojoj navodno Hadžihafizbegović drži tri prsta u vazduhu.

"Ovo sam ja i tri prsta ispred skupštine Tuzla. Da ja dižem tri prsta u Tuzli?!? Koja je granatirana, daj, Aco, molim vas stvarno, ovo je budalaština. Ovo je autentično, ali kontekst nema veze s vezom. Ovo je kao kad su onog iz Dubioze Kolektiv prozvali da je digao tri prsta jer je pokazivao koliko je sati" rekao je Hadžihafizbegović.

(Telegraf.rs)

Tvit: pic.twitter.com/d10OSvd6Tw

YouTube: https://youtu.be/bTV-mrsyNAw

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije