BiH

Pratite nas na Google news

Dunjić: Najaktivniji dio Ujedinjene Srpske da budu mladi

Dunjić: Najaktivniji dio Ujedinjene Srpske da budu mladi
Foto: Facebook/Ujedinjena Srpska | Dunjić: Najaktivniji dio Ujedinjene Srpske da budu mladi
Srna

GRADIŠKA - Zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Slavko Dunjić rekao je večeras da je ove stranka daje šansu mladim ljudima, koji treba da budu njen najaktivniji dio.

Dunjić je na izbornoj skupštini Aktiva mladih Ujedinjene Srpske u Gradišci rekao da svako društvo i politička partija treba da počiva na mladim ljudima.

"Opredijelili smo se da damo šansu mladima, čemu u prilog govori i činjenica da su oni na najodgovornijim funkcijama u ovom gradu", rekao je Dunjić, koji je i predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Gradiška.

On je najavio da će barem trećinu liste Ujedinjene Srpske na lokalnim izborima u Gradišci činiti mladi ljudi.

Dunjić je ocijenio da stranke nemaju šansu da opstanu ako ne pruže šansu mladima da se dokažu.

Predsjednik Aktiva mladih Ujedinjene Srpske Mile Aljetić, koji je i potpredsjednik ove stranke, rekao je da je izborna skupština Aktiva mladih u Gradišci pokazala da je Ujedinjena Srpska politička snaga sadašnjosti i budućnosti.

"Vjerujem da će mladi u Gradskom odboru u Gradišci, ali i drugim odborima u Republici Srpskoj imati zapaženu ulogu na narednim lokalnim izborima, a mnogi postati i odbornici u lokalnim skupštinama", dodao je Aljetić.

Na izbornoj skupštini za predsjednika Aktiva mladih Gradskog odbora Ujedinjene Srpske izabran je Nikola Mumalo, koji je i do sada obavljao tu funkciju.

Mumalo je rekao da je Aktiv mladih Ujedinjene Srpske u Gradišci do sada organizovao brojne humanitarne, sportske i zabavne aktivnosti, sa čim će nastaviti i u narednom periodu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije