Džaferović: BiH se nalazi na prekretnici

Uroš Vukić

BRISEL - Šefik Džaferović, bošnjački član Predsjedništva BiH, rekao je pred Odborom Evropskog parlamenta za spoljna pitanja u Briselu, da se BiH nalazi na prekretnici.

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubalo.ragib

Nego Ilija jesi li "krisno" kad ti ga je strikan Momir surdukno u cvajtaru? Znam da nije ti lako raZpameceni djuturume, i zbog toga danas nemoj biti tako grub nego zapovjedi sta cemo guslati i hocemo li ti materesinu jebatiiii.🤣🤣🤣

bubalo.ragib

Prdio ne prdio striko ga ne izvuce. Jel tako Ilija, haa?🤣🤣🤣

bubalo.ragib

Prica kruzi njegovim zaseokom da su raZpamecenog Iliju Toljagu taslacili stric Djojo i ujak Momir nedjeljom tamo iza crkve u onom zbunju i od tad pomalo zamuckuje i sepa na lijevu nogu. Pobjegao je ko Lassie od kuce u Njemacku cim je dobio prve stidne dlake. Od tada je zbunjen, valja nebuloze i ne zna gdje bije i postao je djuturum na grbaci njemackih poreskih obveznika.

tomyu1962

Dzeferovicu,pomalo si u pravu,bih jeste na prekretnici a na tasu je ono,hocete li opet dobiti po guzici ili cete se smiriti,ni nato vam nece ovaj puta pomoci!

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️Kreni junacino iz Zupe, samo naprijed.

durmozejnil

Čestitke tebi gdine Džaferoviću istinski bh patrioto, antifašisto, antiUZPovče i antigenocidašu!

ilijatoljaga007

опет се љутиш, а, хркљушРоªгибе® и мртво и живо ти ¡еßем у (◊)
’шупићку матерну, ’шчуо

Odgovor
bubalo.ragib

Prdio ne prdio striko ga ne izvuce,haa Ilija?
🤣🤣🤣

ilijatoljaga007

brnjo Roªgibe, tebe u toj varošici često zovu retard i da znaš greše, bolan..
od latinske reči retardare [retardo, 1. -avi,- atum], što znači usporavati... Tako reč retard dobija značenje ’’onaj koji je usporen’’... ¯\_(ツ)_/¯
u tvom mestu vi koristite ovu reč, kao i mnoge druge, a da ne znate ni šta znači... znate samo da se radi o nekom vidu uvrede... Sad bar znate... ツ što se ljutš samo kažem, ba TAJ RAD

ilijatoljaga007

bejha, mala zemlja za veliku nuždu, ba🚾🚻🚮
🔚🔜 ¯\_(ツ)_/¯
prekreči, bolan kad ti kažem..razmiraj.. aj Željo, ti zoveš i reci maloj sardinu da otvori