Džaferović: Novi propagandni udar

Srna

SARAJEVO - Član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović saopštio je da su plasirane neistine o njemu u beogradskim medijima koji su, kako je istakao, pokušali da ga dovedu u vezu sa nedavno ubijenim iranskim generalom Kasemom Solejmanijem.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Starcevica

Ma kakav propagandni udar već treba Atentat na mudžahedina Džaferovića!

karamobule

Samo dron da rani Ratnog Zločinca mudžahedina Džaferagu ali tako da mu niko ne može pomoći i da ode djevcima u mukama! Pa neće jedan mudžahedin priznati šta je radio nekad izgubiće pas posao itd.

Dragan V.

...jadni muslimani sa ovakvim zlocincima i komentatorima! Patriotska liga i lukava strategija nije vam prosla ko 1941 i popusili ste ga debelo! Ne pomaze vam ni zapad ni neistina! Pocnite opet pa da to zavrsimo sa vama..jednom za uvijek....

Odgovor
karamobule

Njima je to drago jer kažu da im sve to govori Šarlah pergamber kako da rade.

Odgovor
karamobule

Dragan V.
Muslići samo laju iz kaveza to im je jedino ostalo od alije heboimonmamaru.

Jastreb

Ćosić je pozivao na inventivno laganje a ova današnja kuhinja prekodrinskih laži valja neinventivne umotvorine da se i pokojni Risto Djogo u grobu prevrće zbog nedostatka kreativnosti. Halo, studentski dom na Palama nosi ime nejmonstruoznijeg zločinca današnjice, to je valjda vijest na temu povezanosti politike i terorizma.

Odgovor
karamobule

Nakveći planetarni zločinci su Muslimani pas timamarubalinsku. Ćosić je dobro rekao da se više ne lažemo da ste vi balije i hrvati nama Srbima prijatelji a da ga nismo poslušali 1991 godine vi biste nas sve pobili od male bebe do najstarije babe mamamruvamvašulopovsku . Ti koji osuđuju i presuđuju su i vama pomogli da vas smjeste djevcima u krilo blento jedan blentavi. eno vas sad od alijine dobrote tražite sadake po smeću! Jedan si od milion dokaza da ne može biti mali ludi bosnjica muslić pametan pa da ga stotinu alaha prepravlja džaba je!

Odgovor
karamobule

Jastreb
I zas nas je monstrouzan jer vas nije poslao kako treba djevcima jer nije radio kako je govorio i radio prokleti alija žvalija i hitler da se udaljava sve što diše ! To je bila greška !

Odgovor
np63

Studentski dom na Palama nosi ime oca Republike Srpske, doktora Radovana Karadžića ,čovjeka koji je upozoravao prije početka rata šta može da se desi u BiH ako dva loša pokušaju da ubiju Miloša.

Odgovor
karamobule

Za njih je svaki Srbin pa i ti i ja i oni koji će se roditi ratno zločinac ali to nije bitno. ja im želim da samo tako nastave jer tako će sami sebe dovesti u nestanak. Vidjećeš da oni neće postojati pod tim imenom i da neće biti u islamu. Za 20 najviše 30 godina, eventualno 40 ali ih neće biti jer im je tako suđeno da ne kažem drugačije . Oni su za nas takođe ratni zločinci a većina ih slobodno šeta i svi su sada hodajuće mine!

Odgovor
karamobule

np63
Muslići su uvijek na strani đavola crnog i sa njim će i otići!

Odgovor
karamobule

np63
Karadžić je trebao biti žešći isti kao i Alija i Hitler koga je raspali aliješina kopirao da u ratu treba sve uništavati a ne jedne ostavljati a druge puštati iz istog tabora!

Arkade

Halo servi dali se cujete