Džaferović: Zagreb se treba dobro zamisliti nakon rezolucije EP

Anadolija

SARAJEVO - Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović pozdravio je današnje usvajanje rezolucije Evropskog parlamenta o Izvještaju o napretku BiH u 2019. i 2020. godini te se zahvalio izvjestiocu Evropskog parlamenta Paolu Rangelu koji je napravio kvalitetan tekst izvještaja.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Mile

Iza svega je proces preuzimanja Balkana koji traje vise od 200 treba sloziti sve detalje.

toljagaragibova666

Alija, mrtva te jebem u mezaru sto ne poslusa Muhameda Filipovica i CASNOG BEGA partizanskog majora Adila Zulfikarpasica i ne potpisa istorijski mir sa vlasima!
Bolji su i casniji ljudi pored sve mrznje medju nama, jebali ti ustase mezar da ti jebale! Jebem ti kosti mrtve Alija i snahu onu grbavu iz Sandzaka! Mrsssssss stoko balijska, mrssss!

np63

Ja ne sumnjam da ce Latini istjerati svoje, kao sto su i do sada...

athos.zeki

Sta bi braco Ustase, nesto Vas jandre balije😄 pa ka di Vam je sada ljubav, grljenje I vezanje svojih barjaka.... Samo se taslacite Ali o svom trosku I da Vam je kuca sto dalja od RS ☝️✊👊

Odgovor
toljagaragibova666

Opusti se vlasino,ne seiri rano ti je za to!