Džaferović opet o 9. januaru kao udaru na BiH

Tanjug

SARAJEVO - Bošnjački član Predsedništva BiH, Šefik Džaferović, izjavio je danas da će 9. januar, kada se obilježava Dan Republike Srpske, uvijek pamtiti kao dan kada je, kako je rekao, "počelo sve zlo u BiH".

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

sasas

Sutra u miru i dostojanstveno proslavimo Dan Republike Srpske. Istaknimo svi zastave Republike Srpske na kuće, stanove, balkone, automobile... Pokažimo svima da smo jedinstveni kada je Srpska u pitanju.

marko.blcity

Ratni zločinac mudžahedin džaferović može kao i ostali slični njemu samo da priča i da se dodvorava svojoj raji i da jede gofna!

Dragan V.

..zlo u Bosni je pocelo kada 1878 Turci otisli i ostavili nama ovo smece od poturica koje nas evo ujeda 150. Ovaj zaboravlja da je zlo pocelo u maju 91 kada je Patriotska Liga odlucila da pocne masovno naoruzavanje po svim gradovima BiH. 9 Jan. 1992 je bio idgovor na Djamahiriju koja je pocela da se radja i na kraju pobacila!! Koje zlo od covjeka,, laze i truje prvo svoje i fantazira o nekoj zajednickoj Bosni koji su oni izdali jos prije 500g i na to nas podsjecaju skoro svaki dan??

Odgovor
marko.blcity

Smeće samo može da jede gofna. nebitni su šta god da kažu.

np63

Dzaferovicu izgleda treba osvjeziti pamcenje. Srbi , kao i ostali mislim na muslimane i hrvate su u miru potpisali Kutiljerov plan u kojem je bilo puno puno vise bih nego sada, ali je onda Alija povukao potpis i zrtvovao mir za ovo sto su muslimani dobili danas .
( kantonizovanu federaciju ) i sada poslije svega gosp. DZaferovic siri lazi i obmanjuje doduse samo svoj narod - muslimane.