Džaferović optužio Kitarovićevu da vrijeđa Bošnjake

Tanjug

SARAJEVO - Bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović optužio je danas hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović da vrijeđa Bošnjake i da pripada "retrogradnim snagama" koje unose podjele među narodima u toj zemlji.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ManjacaSlavna

Nisi ti Bošnjak već si uz to Komandant Mudžahedina sjekača glava lopove!
Prvo pođi od sebe pa onda od svoje sestre po oružju Kobilde!

ManjacaSlavna

Dokazani ratni zločinac se sjetio da je napad najbolja odbrana pa je izabrao Čokolindu Grabi Kitu! Zatvor Džaferoviću ! Na to misli!

np63

Pa Dzaferovicu vi vec odavno spremate autobus za ovo malo Hrvata u BiH kojim bi ih poslali za Zagreb. Zato me ne iznenadjuje zalaganje Kolinde za mjesto Hrvata u BiH.

Odgovor
Jastreb

I koja firma je dobila tender? Centrotrans? I zasto ih Centrotrans mora voziti skroz do Zagreba? Mogli su ih ispustiti na pola puta, recimo tamo negdje u rodnoj im Banjaluci i Posavini, odakle su sasvim dobrovoljno i bezrazlozno otisli i ne sluteci razmjere grozomornosti novih komsija Bosnjaka.

Odgovor
ManjacaSlavna

Samo ratni zločinac brani ratnog zločinca Džaferovića mudžahedina!