ERS: Odluka Ustavnog suda neće zaustaviti gradnju hidroelektrana

N.N.

Nakon dvodnevne sjednice Ustavnog suda BiH u Sarajevu, nije riješena dilema da li Elektroprivreda Republika Srpske može nesmetano da nastavi sa projektom izgradnje hidroelektrana na Drini koji realizuje zajedno sa Elektrprivredom Srbije.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Radis12

Sve odluke usranog suda za 5 dana ce biti ponistene odlukom Skupstine Drzave Republike Srpske.
Uskoro vraćanje i srpskih obiljezja,zastave Himne itd....
Bosanski Kurdi su morali znati da nepravda i sila na ovim prostorima nisu li su uciti istoriju a ne slusati strane okupatore i fasiste koji su im davali lazna obecanja .

Butros

Kako sam karao ragipovu mamu.
Tako sam je zveko zestoko da se sve pusilo iz dimija.
Tako je nakarada ragip dobio i srpskijeh gena. Kada sam opalio spermatozoid u nju, tamo je vec bio i mali ragip u zacetku. Ja to nisam znao pa ga spermatozoid prsnu po jednom oku. Ostala mu posledica pa i dan danas zmirka na jedno oko.

Odgovor
toljagaragibova666

⬆️ Butrose, jebem ti dEte u dEtetu bre! Hvala na paznji i mrs vlasino sugava.

dikic000

Ovo nije ništa novo I Bakir zamišlja da je sultan. Pre ili kasnije će ipak shvatiti da se zemlja raspada jer Srbi neće prihvatiti da im se na svojoj teritoriji diktira. Život teče dalje i njihove gazde iz Engleske I US ih opet guraju u konfrontaciju. Jedino više niti su oni tako jaki a ni Rusija slaba iz doba Jelcina.

mpopadic

Pa Srpska Republika ima svoj ustavni sud.
A ne ovaj je nacija kojoj stranci sede u ustavnom znate koliko je ustavan.