Eskobar: Ne postoji mogućnost otcjepljenja Republike Srpske

Tanjug

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić razgovarao je sa zamjenikom američkog državnog sekretara i specijalnim izaslanikom predsjednika SAD za zapadni Balkanu Gabirelom Eskobarom.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Budinormalanipraviselud

A šta je to „Medzeda na špagi“?

hcosic69

Imaju zivce ovi stranci, al izgleda da ce uskoro opaliti nas po njuski. Sve zbog onog Cige i Medzeda na spagi

gr

ne cudi zasto srbi ne prihvataju ovakvu bosnu gdje se oni na silu drze u jednoj zemlji gdje ih politicke marionete ugnjetavaju i oduzimaju im prava.. Ni Amerika ne moze bez obzira koliko je jaka da zadrzi srbe u takvoj bosni gdje ce bosnjaci i Bosnjaci koji se lazno predstavljaju kao hrvati uspjeti da srbima nametnu svoju volju

tomyu1962

Jebli vi jedan drugoga,pa se podrzavajte !