Eskobar: Sankcije važno sredstvo u stabilizaciji, biće ih još

Tanjug

VAŠINGTON - Zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalni izaslanik za Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je da sankcije nisu primarno sredstvo američkog angažmana u regionu zapadnog Balkana, ali da imaju efekta i da će ih biti još.

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubalo.ragib

(IZVOR B92)
Kontroverzno istraživanje - "Srbi i Albanci među najglupljim narodima Evrope"
U medijima se pojavila karta Evrope na kojoj su otkrivene prosečne vrednosti koeficijenta inteligencije za sve evropske narode.
Mapa vrlo slikovito pokazuje kako su narodi Istoka, a posebno Balkana bitno niže inteligencije od naroda Zapada, a Srbi, Crnogorci i Albanci su među "najglupljima", objavio je National je naravno dovelo do rasprave kako u Srbiji tako i u regiji.
Prosečna inteligencija građana Srbije iznosi 90, Makedonije 91, Bosne i Hercegovine 93, Hrvatske 98, koliki je IQ i u Sloveniji. Lošije od Srbije su prošle samo Crna Gora sa 86, kao i Albanija sa 82, što je najniži IQ u Europi.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

bojan.blcity.ibroSupak

To mi Bošnjaci tražimo dupetu čepa a Ameri jedva dočekali da imaju našu bošnjačku podršku za našu vlastitu propast.

bojan.blcity.ibroSupak

Ovo je u dogovoru sa nama Bosnjacima ali bojim se da tražimo dupetu čepa i ništa više. Sve u svemu nismo mi pri sebi.

bojan.blcity.ibroSupak

To će samo pomoći Dodiku a ujedno će još više razvaliti našu Bošnjačku BiH. Živi bili pa vidjeli. Jasno je ko je korumpiran i to je samo taj jedan korumpiran a svi ostali su pošteni. Nije mi jasno zašto bezveze hvatamo za rep one koji lahgano i sigurno tonu u živo blato , pa zar mi Bosnjaci isto želimo? Kako vidim i mi Bošnjaci želimo da sa prijateljima amerima odemo u živo blato ali ok je prijatelj je prijatelj i treba sa njim i u živo blato se udaviti, ili u vatru ma bilo gdje.

bubalo.ragib

Ma jebes sankcije, daj Ciklon-B, napalm, bijeli fosfor, osiromaseni uranijum. To je najefikasnije sredstvo za ovu posrbicko-gurbetsku sitnozubu stoku.❤️❤️❤️

Odgovor
bojan.blcity.ibroSupak

Kurac će ti dati, ne smiju da daju napalm , boje se drugih sila, vidio si kako su pičku pokupili i pobjegli iz Afganistana pa se bojim da ćemo i mi Bošnjaci se kačiti za havjon ali da nas neče htjet oni. Tad im nečemo trebat za izazivanje nemira i vlastitog našeg propadanja.

Odgovor
bojan.blcity.ibroSupak

Rago, problem je ako bi i dali njima otrove i Bošnjaci če ga primit jer smo blizu njiha kao što smo popušili i mi radioaktivni uranijum , pa bolnice su nam pune zaračenih ljudi a mi smo tome aplaudirali što jasno govori da nismo normalni.

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️ Istovarim ti se majci u supak vlasino. Poslije moze da mi ga i oblajva, ne pravim pitanje.

bojan.blcity

Ide Milorad u "zajednicke" institucije uz 🎹🎹🎹 i pesmu "ne moze nam niko nista" 😀😀😀

Radis12

Ne znam ko se vise tjesi ,bosanski kurdi u saraystanu ili ovaj mexicki migrant ..
Ovo nisu vise 90 pa da mozete kako hocete😊.
Game Over
Neko sprecava EU da uvede sankcije a to nije samo jedna mala nebitna pisljiva Mađarska .
😝

Odgovor
bojan.blcity

smRadisa 12 nema od sankcija nista.....treba samo da picousti Vucic zamoli SMRADodika da vise ne krade i problem resen 🤓🤓🤓

durmozejnil

Daj Esko ja mislio ti si dobro informisan i nenaivan?
Da te možda ne dezinformišu cionacistička tj. MOSADova islamofobna i osmanlijofobna evropska potrčkala!?
Daj Esko ne nasjedaj na tu propagandu i ne širi neistine i staru nemoralnu politiku nemoralne međunarodne zajednice (čast izuzetcima)!?
Kakvi lopovi i kakva korupcija!?
Glavni problem regiona (a poslije njega onda lopovi i korupcija) je prije svega velikosrbijanskonačertanijska agresivnost Srbije prema komšijama a u prvom redu prema državi BiH i Bošnjacima kao i simpatizerstvo ogromnih masa prema nacisti i genocidašu Miloševiću kao i prema nacisti i UZPovcu Tuđmanu kao i prema njihovoj u Karađorđevu dogovorenoj fašističkonacističkoj i genocidnoUZPovskoj politici!?

Odgovor
bojan.blcity.ibroSupak

Brate Bošnjače mi čemo opet ispušiti ovu našu slobodu koju imamo, stalno tražimo guzici čepa a ko traži to i dobije ga.