Fajon: Neodgovorno ponašanje Janše može dovesti do novog rata

N.N.

SARAJEVO - Iako je Janez Janša demantovao da je u Brisel poslao neslužbeni dokument o navodnom mirnom razlazu BiH, oglasila se evroparlamentarka Tanja Fajon pozivom slovenačkom premijeru da objasni šta se nalazi u tom dokumentu.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity

Samo nas Srbe ponovo jebe to sto smo opet na pogresnoj strani......podrzavamo teritorijalni integritet Srbije ali ne i BiH i Ukrajine,znate ono da nasa braca Rusi mogu da okupiraju Krim i deo Ukrajune ali kad nam nasa braca amerikanci "otmu" Kosovo i Metohiju onda placemo ko picke???

bojan.blcity

Svako menjanje granica na Balkanu bi islo u "paketu"....sve ili nista i mi Srbi bi izgubili ponovo....to i nas predsednik zvaljavi Vucic zna i iz tog razloga stalno ponavja kako podrzava teritorijalni integritet BiH jer samim tim podrzava i teritorijalni integritet i Srbije.....

bojan.blcity

Republika Srpska nezavisna,Kosovo i Metohija nezavisno,,Presevska dolina se spaja sa Kosovom i Metohijom,Raska oblast se spaja sa FBiH.....Vojvodina nezavisna?

np63

Znači da i stranci vide ono o čemu Dodik priča....,jedino su muslimani slijepi i još uvijek tvrdoglavo guraju nešto što ne može uspjeti, tako da za posljedice koje su neminovne u vidu mirnog razlaza isključivi krivci će biti muslimani i to oni na potezu Marin dvor - Baščaršija koji su se pogubili i žive u svom imaginarnom svijetu maštajući o državi građana to jest muslimana - MUSLIMANIJI.

Odgovor
ragibtoljaga666

Jebali ti muslimani mamine trule kosti djikane sugavi. Jebem ti prvi zadoj koji si dobio od kujurine!

John doe

sto ne kazu jansi da prvo fino i mirnim putem dadne dijelove istre i istarskog zaljeva italiji i hrvatskoj..a i ovi srbi sto bi dijelili bih neka malo pomognu mirnoj raspodjeli srbije,ima interesanata da se mirno razudje vojvodina,sandzak,presevska dolina,bugarska manjina na istoku..ajd da prvo to rijesimo pa cemo vidjeti kako dijeliti bih..

Odgovor
np63

Ti ne daješ ništa johndoe ni mirnim putem niti silom...., niti Srbi nešto žele od tebe. Srbi najviše vole da žive na svojoj zemlji u svojih 49% koje su razmeđili s tobom i tvojima.
Samo SRPSKA.

Odgovor
ragibtoljaga666

⬆ Duvaj konju polni organ, mater ti jebem grbavu.

ilijatoljaga007

dok je davala izjavu iza ledža joj se čulo,
- heeeljp, ba, heljp! baznië ovdje, ubiše bolan štatije, haa?

Odgovor
ragibtoljaga666

⬆ Ilija, mnogo si bre smesan ki crtani film. Zakajkarim ti materi onoj grbavoj kurcinu u supcinu. 🤣🤣🤣