Glavna tema razgovora predsjednika Rusije i SAD Ukrajina, zapadni Balkan nije u fokusu?

Dejan Šajinović

VAŠINGTON, MOSKVA - Predsjednici Rusije i SAD Vladimir Putin i Džo Bajden održaće danas online samit o Ukrajini, ali moguće je da će barem indirektno na stolu biti i teme poput zapadnog Balkana, iako se ne može očekivati da će naš region biti u vrhu agende.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Radis12

Dinosaurus Bajden bi sve dao da svoje probleme sa Baltika i Azije zamijeni za problem na Balkanu .
Kina će uzeti Taiwan to je sigurno,sad valja ljubiti guzicu Putinu da ne uzme Ukrofašiste ,jer u oba slucaja Bajden može samo staviti palac u usta a drugi u dupe pa mijenjati...

Odgovor
ragibovaprangija

Vidi, vidi kopile iz mjesovitog braka postalo geopoliticki i vojni ekspert komentator. Jebo ti coravi Galijasevic mater.