"Google" ignoriše autoput Banjaluka - Doboj

Dejan Šajinović

BANJALUKA - Iako je posljednja dionica autoputa Banjaluka - Doboj otvorena prije više od godinu dana, na Google Maps i dalje nije upisana precizna ruta, zbog čega se nekoliko turista, koji su dolazili u Banjaluku rent-a-carom iz Beograda žalilo da su promašili uključenje na autoput.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

BosnaUglaviFosna

Manje više opet to dođe na svoje!

BosnaUglaviFosna

Pa i google je u službi tzv duboke države i nastoji da što više izaziva nemire zavade i mržnju da bi se ona širila kako bi u skoroj budućnosti bila dobra osnova za međunacionalne jače nemire. Na terenu im pomažu Slovenci Hrvati Muslimani ........ koji i dalje ne vide dalje od svog nosa. Isti misle da će u nekoj budućnosti njima biti bolje jer eto kao neće više biti ni jednog Srbina! Sve je isto istorija se ponavlja!

sasas

Odakle god sam ukucao putanju u pravcu Banje Luke iz okoline Doboja ili Modriče google maps mi je dao i opciju autoputem tako da ovaj novinarski članak je čista glupost

Odgovor
BosnaUglaviFosna

Nije članak glupost već nisu odmah htjeli avionom uslikati tu trasu auto puta! TJ uslikali su je ali je nisu htjeli objaviti ali manje više. Sve dođe na svoje.

Drifter

Bilo bi lijepo da postave nove table. Uključenje iz BL ima staru tablu, bez Doboja.
Uključenje kod Doboja iz pravca Dervente je nedovoljno obilježeno.

Odgovor
BosnaUglaviFosna

Vama kada bi na razglas vikali kuda trebate da idete vi bi promašili!