Govedarica: Za NDP jedna od dvije važne funkcije u Srpskoj

Srna

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je da će NDP, kao koalicioni partner u okviru Saveza za promjene, dobiti jednu od dvije najvažnije funkcije u Republici Srpskoj, ukoliko Savez pobijedi na izborima.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Stojan

ahahahahhhahaa šta npr govedo zaista i dobijete vlast, ahahaha kako bi sami sebe uništili da više nikad ne bi postojali .....eto dobijte je i ubijte se poslije, po vama svaka i budala vidi da bi izgubili ovcu i gusle nacrtane na papiru a kamoli da ne bi izgubili državu ,ali sad morate pričati a Boga molite da ne morate upravljati državom jer za to niste sposobni . zato i imate podršku iz federacije a i svakog srpskog neprijatelja da dobijete vlast, jer bi sve sjebali.

FIKRET

živjeli.

Nezavisnasrpska

Kakav komad budale... cuj oni ako pobijede na izborima.
Vi ako pobijedite na izborima glupi Srbi bolje nisu ni zasluzili od onoga sto slijedi poslije toga

Odgovor
Stojan

kao i obično zvali bi Dodika da spašava ako šta bude bi oni u oktobru dobili vlast više nikad nebi postojali jer bi je morali preuzeti, tj preuzeti vođenje države a nisu za to sposobni.

Odgovor
Nisvet

a srbi baš i jesu glupi preko svake mjere.....

Odgovor
Nisvet

glupi srbi zbog svoje nesloge i glupavosti i prelaze na islam ,ustvari vi i jeste Turci.