Govedarica najavio nepopularne mjere prema članovima SDS-a iz Prijedora

Srna

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica najavio je da će preduzeti nepopularne mjere nakon što je grupa članova SDS-a danas sazvala vanrednu skupštinu gradske stranačke organizacije Prijedor.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Starcevica.

GOVEDARICU JE POTPLATIO MILE DA NAM JU SVU RAZVALI !!

Istina.2a56

Milan Tubin nije kapacitet da bude predsjednik SDS- a tj. niti i jedne politicke partije. Nije politika za svakog. Govedarica nema veze ko je Milan i kako vodi ovu partiju .. nije to njegova privatna firma. Kakav je to sklop u glavi , nece te niko i ti zelis da budes tu.. mislim sramota..idi kuci i lijepo spavaj kad ti prodje mandat u parlamentu ti si zavrsio politicku karijeru...najbolje je da predjes u SNSD tada ti je kraj.

Mile.db20

ahahaha pa je li goved doveden da sruši partiju ahaha , nema priče sigurno je to tako .

rock star

Sve dosadašnje mjere bile se nepopularne, pa pobogu Govedarica obraduj nas nečim pametnim.

Odgovor
Mile.db20

ne može pametnim da obraduje kad nema čim