Građani se sastali sa zvaničnicima OHR-a, završen protest u Sarajevu

Mirsada Lingo Demirović

SARAJEVO - Sejda Ćatić, jedan od organizatora protesta u Sarajevu, kazala je da su ih primili dužnosnici u OHR-a koji su rekli da su iznenađeni i da su zadovoljni što su građani došli da razgovaraju.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

ајмо хиия, припреми се крезави бошња мумине, још мало да захлади па ћете сви скупа махати »moodima« према анадолији Тај рад Ооойха я йебем бошње, ба

Velikobrdo

Neznaju Bošnje da se dogovore sa druga 2 naroda pa zovu strance.Čudni su to ljudi:dodje Turčin kao okupator oni ih prihvate pa i njihovu vjeru,dodje Austrougarskavoni uz Habzburge,dodje Švabo oni im daju Handžar diviziju za doveli Šmitabi one prije njega,strane sudije,a neznaju sa komš ne zaslužuju državu,najbolje 3 entiteta ili svak na svoj grunt.

Odgovor
toljagaragibova666

Veliko brdo u usta sam ti prdno. Mrs tuljane svetosmradski!

Odgovor
DundjerDangubic

Sve tacno si rekao,samo jos fali:Baci bombu amereeeee...

Butros

Moj brate sta ti je bosnjo!
Menja ime ali nikada i cilj da nastavi sa genocidom i istrebi Srbe.
Na sve je spreman samo samo ne da pocali svoju glupu glavushu.
Da nije tako rat bi vec uvliko trajao.

Odgovor
toljagaragibova666

Evo ga javio se i podrumski pacov da i on nesto izjavi za tv, radio i stampu sumske izdrkotine. Mrs jebo ti sebi mater grbavu u slezenu!