HNS: Istinski državnički potez Milanovića, Hrvati u BiH cijene to

N.N.

MOSTAR - Najava predsjednika Republike Hrvatske, Zorana Milanovića o odlikovanju brigada Hrvatskog vijeća obrane (HVO) i Vojne policije je istinski državnički potez kojim se prepoznaje uloga HVO-a kao legitimne vojne snage hrvatskog naroda koja je odbranila Bosnu i Hercegovinu, ali i dala svoj nemjerljiv doprinos slobodi hrvatskog naroda, saopšteno je danas iz Hrvatskog narodnog sabora (HNS).

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity.ibroFukara

Hvala vam Hrvati , braco po oruzju sto ste nas oslobodili srbocetnicke agresije a tog Jelica neka ste podrzali i sve jer i mi smo vas ubijali na svakom koraku a nismo jos odgovarali jer Allah ne zuri.

Odgovor
nikodim.bogalj

⬆ Ja ti ybm sve zensko u porodici sto imas, sve znaci od bebe do babe, breeee