Halilović opstruiše akreditaciju univerziteta u RS

Uroš Vukić

BANJALUKA - Agencija za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvaliteta BiH odbila je da, za razliku od Univerziteta u Zenici, u državni registar upiše, odnosno akredituje univerzitete u Banjaluci i Istočnom Sarajevu.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Sale

Agencija za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvaliteta BiH ne postoji u dejtonskom sporazumu, pa je kao takvu treba ukinuti. Sve odluke te agencije treba ignorisati, i izdati akreditaciju univerziteta u RS od strane ministarstva prosvete RS. Kome se takva akreditacija ne sviđa, neka se žali gradskom vodovodu (naravno u Banjaluci a ne u Sarajevu).