"Herojski narod Srbi žrtvovao se za našu Evropu"

N.N.

Jedva da je ijedan drugi narod osim Srba u zadnje tri decenije u zapadnoj Evropi toliko brutalno kritikovan.

Vrati na vijest

Komentari 34

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubalo.ragib

DA SAM GENOCIDNI VLAH NAKON OVIH IZJAVA BIH IZVRSIO SAMOUBISTVO IZ ZASJEDE:
⬇️⬇️⬇️
Уосталом, босански Срби су за нас увек били и остали само банда разбојника и убица.“ – Јохан Фрицт, директор бечког дневника Пресе и директор Међународног Института за Штампу. Имао је, у то време великог удела у сатанизовању Срба!

„Србе треба бацити на колена.“ – Клаус Кинкел, министар иностраних послова Немачке, 27. мај 1992. године.

„Срби нису нарочито паметни… „Српска деца се више неће смејати.“ – Лоренс Инглбергер бивши државни секретар САД.

„Срби су схизофрен народ…“ – Мајкл Кирби, амбасадор САД у Србији, у изјави датој у емисији Кажипрст, телевизије Б92, април 2015.

„Зауставите Србе. Одмах. Заувек!“ – Маргарет Тачер, бивша премијерка Велике Британије, „Њујорк Тајмс” 4. мај 1994.

„Молим се да се ватра небеска обруши на Србе.“ – Отац Пјер, познати француски свештеник – хуманитарац, по повратку из Сарајева и посете Маркалама 2, на својој конференцији за штампу.

„Срби су дводимензионалан народ са тежњом ка простаклуку… Животиње користе своје ресурсе знатно срећније него ови наопаки створови, чија припадност људској раси је у великом закашњењу„“ – Питер Јустинов, глумац, амбасадор Уницефа, ,,Јуропиен”, 10. јун 1993. године.

„Срби тргују људским органима својих жртава како би обезбедили новац за свој рат… Требало би да ђаволски бомбардујемо Београд.!” – Пол Џексон, уредник ,,Калгари сана”, изјава за ,,Фани стар”, 13. октобар 1992. године.

„Срби су злочиначки дупеглавци.” – Ричард Холбрук 6. новембра 1995.године у „Њујоркер”-у, као тадашњи емисар Бола Клинтона у Југославији.

”Предлажем да се српској деци забрани у школама учење српске националне поезије„“ – проф. др Ролф-Дитер Клуге, директор славистичког семинара Универзитета Тибинген, на округлом столу Универзитета у Тибингену, 1997.

„Нема мира док Србија не буде војно поражена„“ – Срђа Поповић, адвокат и потписник захтева светских интелектуалаца за бомбардовање Београда, у изјави за загребачки ”Глобус„ октобра 1994.

„На несрећу, нисам побио све Србе„“ – Томислав Мерчеп у говору на конгресу Хрватске пучанске странке, Ферал Трибјун,1995.године.

„Рат против Срба није више само војни сукоб. То је битка између добра и зла, између цивилизације и варварства.“ – Тони Блер, премијер Велике Британије током НАТО агресије на Србију 1999.године.

„”Срби су немилосрдни људи, спремни заклати ножем, што могу захвалити свом словенском пореклу„“ – Франсоа Кремио, припадник француских снага СФОР-а,у мају 1995.

„Нека се Срби подаве у сопственом смраду„“ – Хелмут Кол, канцелар Немачке, почетком 1998. године.
„Прошле недеље имали смо деветоро убијених Срба, ове недеље – осморо. То је јасан напредак„“ – Бернар Кушнер, Шеф цивилне мисије УН на Косову и Метохији у изјави за ТВ ”Франсе 2„ крајем марта 2000.

„Срби спроводе терор и силују албанску децу.“ – Бил Клинтон, председник САД, у говору на прослави 50-годишњице НАТО у Вашингтону, 23–25. априла 1999. године

„Хрватска не жели да у њој живе људи који припадају другом народу„“. – Босиљка Мишетић, подпредседница хрватске владе, на прес-конференцији 1995.

„Ово је борба између добра и зла, а НАТО неће дозволити да зло надвлада“ – Вилијам Коен, амерички државни секретар за одбрану, пролеће 1999.

„Крајње је било време да се Југославија нападне, надам се да није прекасно.““ – Нобеловац Гинтер Грас, на отварању Сајма књига у Лајпцигу 26.марта 1999. године, два дана после почетка бомбардовања Југославијена, – помињући уз то и да није пацифиста.
„Ми бисмо требали да Србију осудимо на карантин, све док се вирус који она носи не избрише.“– Давид Гомперт, старији директор за Европу у Савету за националну безбедност у време Бушове администрације, Часопис „Форин аферс”, јул-август 1994.године.

„Суштински узрок сукоба је идеологија етничког чишћења коју је обновио господин Ћосић, председник Србије, који је већ 1990. објавио Меморандум„“ – Жак Делор, бивши председник ЕУ, изјава на француској телевизији у мају 1994.

„Што се Срба тиче… То је један болестан народ.“ – Жак Кот, француски генерал, бивши командант Унпрофора у БиХ, у војном месечнику ,,Дифенс насионал”, Париз, јун 1997. године.

„Срби су народ без закона и без вере. То је народ разбојника и терориста.“ – Жак Ширак, бивши председник Француске, за ручком, јуна 1995. поводом састанка Шефова влада држава чланица ЕУ.

„Србија, несумњиви агресор, требало би да буде присиљена УН резолуцијом да сноси читав терет репарација.“ – Јосиф Бродски, песник, нобеловац

bubalo.ragib

(IZVOR B92)
Kontroverzno istraživanje - "Srbi i Albanci među najglupljim narodima Evrope"
U medijima se pojavila karta Evrope na kojoj su otkrivene prosečne vrednosti koeficijenta inteligencije za sve evropske narode.
Mapa vrlo slikovito pokazuje kako su narodi Istoka, a posebno Balkana bitno niže inteligencije od naroda Zapada, a Srbi, Crnogorci i Albanci su među "najglupljima", objavio je National je naravno dovelo do rasprave kako u Srbiji tako i u regiji.
Prosečna inteligencija građana Srbije iznosi 90, Makedonije 91, Bosne i Hercegovine 93, Hrvatske 98, koliki je IQ i u Sloveniji. Lošije od Srbije su prošle samo Crna Gora sa 86, kao i Albanija sa 82, što je najniži IQ u Europi.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

bojan.blcity.ibroSupak

UZ POMOČ SAMOGA ALLAHA DŽ. Š. IZVRŠITI PREVENTIVNI BOŠNJAČKI NUKLEARNI UDAR NA SVE KOJI SLAVE DRUGE KOJE MI NE VOLIMO TJ KOJE MRZIMO I KOJI NEGIRAJU NAŠU BORBU ZA VLASTITI NESTANAK I ZA ČETVRTI RAJH ! NAKON PRVOG UDARA ZA 5 MINUTA DOKUSURITI SVE KOJI NE MISLE KAO MI DRUGIM NUKLEARNIM UDARIMA , AKO TREBA I TREČIM SVE DOK SVI NEMUSLIMANI NE NESTANU SA ALLAHOVE PLANETE ZEMLJE !

durmozejnil

Auuuu alaj udrobi raznih bestijalnih laži ovaj Christoph Mörgelli nebi pas maslom pojeo!?
I Hitlerov Gebels bi mu pozavidio na ovoj propagandi i lažima!?
Kuda udrobi u to čestitog i poštenog Teslu?
Pa gdine Christophere da Tesla sada ustane u zemlju bi crnu ponovo propao od stida i srama zbog velikosrbijanske fašističkonacističke agresije na komšije a posebno zbog agresije na državu RBiH a pogotovo zbog genocida nad njenim miroljubivim narodom Bošnjacima muslimanima (nažalost sve to potpomognuto od strane domaćih bošnjačkih izdajnika na čelu sa genocidašem Ratkom Mladićem, UZPovcem Slobodanom Praljkom i zločincom Fikretom Abdićem)!?
SRAMOTA!

Radis12

Niste valjda očekivali da će se bosanski kurdi ili hrvatski podanici zrtvovati za Evropu.
Njima je poniznost i podanistvo u genima,do dan danas. Metiljave kukavicke nacije

Mile

Evropa oduvijek gleda na Balkan kao mjesto za slobodnu je cinjenica a sve ostalo je samo prasina u oci.

John doe

Jeste herojski narod ako su protiv civila i nejaci,sve ratove gubili..jedina vojska u istoriji ratovanja koja je pobjegla iz svoje zemlje,i to pobjegla preko dvie drzave i stala bjezanoja tek u trecoj drzavi..pobjednicki se vratili u srbiju nakon sto su je francuzi i bugari oslobodili jeste herojska i silna,ali kad se guslaju izmisljeni mitovi

Butros

Nuto jedna o balijama:

Ти не знаде мрети крај сломљеног мача,

На пољимa родним, бранећи их часно

Китио си цвећем сваког освајача.

Певајућ’ му химне, бестидно и гласно.Слободу си вечно, закржљала расо,

Чек’о да донесу туђи бајонети,

По горама својим туђа стада пас’о,

Јер достојно не знаш за Слободу мрети.Покажи ми редом Витезе твог рода,

Што балчаком с руку сломише ти ланце,

Где је Карађорђe твојега народа,

Покажи ми твоје термопилске кланце.С туђинском си камом пузио по блату,
С крволоштвом звеrи, погане хијенe,

Да би мучки удар с леђа дао Брату,

И убио пород у утроби жене.Још безбројна гробља затравио ниси,

А крваву каму у недрима скриваш,

Са вешала стaрих нови коноп виси,

У сумраку ума новог газду сниваш.Бранио си земљу од нејачи наше,

Из колевке пио крв невине деце,

Под знамењем срама уз име усташе,

Ставио си Христа, Слободу и Свеце.У безумљу гледаш ко ће нове каме,

Оштрије и љуће опет да ти скује,

Чију ли ћеш пушку обесит о раме,

Ко најбоље уме да ти командује.Јован Дучић

AvdicBegovaCetnickaLeteca

HVALA !
I Draža Mihajlović je bio pravi HEROJ, mnogi naši tadašnji muslimani su bili u četničkom pokretu ali ih obuze i udže u njih Šejtan i zauvjek ostasmo na vjetrometini ko pica kad piški na snjegu i hladnoći.

bubalo.ragibBudaletina

UZ POMOČ SAMOGA ALLAHA DŽ. Š. IZVRŠITI PREVENTIVNI BOŠNJAČKI NUKLEARNI UDAR NA SVE KOJI SLAVE DRUGE KOJE MI NE VOLIMO TJ KOJE MRZIMO I KOJI NEGIRAJU NAŠU BORBU ZA VLASTITI NESTANAK I ZA ČETVRTI RAJH ! NAKON PRVOG UDARA ZA 5 MINUTA DOKUSURITI SVE KOJI NE MISLE KAO MI DRUGIM NUKLEARNIM UDARIMA , AKO TREBA I TREČIM SVE DOK SVI NEMUSLIMANI NE NESTANU SA ALLAHOVE PLANETE ZEMLJE !

bubalo.ragib

Pa da prekratimo muke govna vlasinarska.
E ovako: Hebem vam Svetog Savu i njegovog brata pedofila kao i on sto je bio, kralja Milutina, Dusana, Skadar na Bojani i sve ostale bajke. Jebem vam kosovsku pobjedu(buhahahahahahahaaa) 1389, Cika Peru , sina mu pedera masoncinu Aleksandra, zenu mu rumunku i svu djecu, Kneza Pavla kilavoga, vladu Cvetkovic-Macek, Stojadinovic Milana, 27. Marti ono vase bolje grob nego rob, uzivam na pomen 6. Travnja(Aprila) 4. Juli vam poserem, Rankovica, Djilasa, Kocu izostavljam, starog pedofila i nesudjenog Nobelovca Dobricu lazova Cosica i sve tako do 8. sjednice SKJ. Nakon toga vam hebem sve svetinje, zive i mrtve, mosnje kneza bezglavog Laze koje ste uoci rata
nosali po BiH itd itd.
MARVO JEBEM VAM POSTANAK I BICE SVETOSAVSKO-KLERIKALNO-FASISTICKO!!! Zali Boze metka potrositi na vas stakore. (malj, kama ili kramp) se vise nego toplo preporucaju. Mrs stoko i olosu posrbljeni
😍😍😍❤️❤️❤️💩💩💩🐒🐒🐒-VLASI IZ BIH.
Svi dole i gore koji mi se jave, da znaju da im jebem lozu, porijeklo kao i sve zive i mrtve sto imaju. Ojha olosu mitomanski, ojhaaa!

Odgovor
AvdicBegovaCetnickaLeteca

Največi tvoj domet je ljubiti konja u šupak a to se vidi po tvom životinjskom ponašanju. Ko ti je kriv što si ratovao pa izgubio pola teritorije koju si prije rata imao. Sad idi spavaj, sutra rano je namaz. I usput prije spavanja jebi sam sebi svoju materešnu !

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️Zaprdim ti staroj majci vlasino! Ojhaaa!

bubalo.ragibBudaletina

Kako se samo usudi reč ovakvu neistinu ovi iz Zapadne Europe. Nema nam druge nego izvršiti preventivni bošnjački nuklearni udar na zapadnu Europu !

bubalo.ragibBudaletina

OVČENJE : Ovo je najbizarniji seks običaj kod muslimana na području današnje Bosne i Hercegovine. Da li biste ga i vi probali?
Da li ste čuli za muslimanski običaj po imenu ovčenje? Ako niste, vjerujemo da će vas iznenaditi i zapanjiti, jer dosta podsjeća na onu čuvenu scenu iz filma Ja tebe ti mene. Ko je gledao, zna o čemu se radi, a ko nije, sad će shvatiti.
Uzevši u obzir seksualne slobode stanovnika tog podneblja, koji se pritom nisu plašili više sile jer sve to nije smatrano za smrtni grijeh, dolazimo do običaja koji se odigravao jednom godišnje, na muslimansku novu godinu u avgustu , i zove se - Ovčenje.
Na Ovčenje je mogao da dođe ko god hoće iz sela - i stari i mladi, i djevice, djevci i one koje to nisu, otac i ćerka, sin i majka i da povedu i zivotinje ko sta ima.
U jednu pećinu ili šumu nadomak sela, najstariji muškarac uđe i zapali vatru koja će moći da traje cijelu noć, da bi ugrijali pećinu i da bi ljudi mogli da se vide. Uslov za učesnike Ovčenja je da svi nose maske i da se ne zna ko je ko. Takođe, svi su morali da šapuću.
I onda bi krenula akcija. Spavali bi svi sa svima, ko koga dohvati! U mraku, nasumično.
Krave riču, ovce bleje, žene stenju.
ACHTUNG-DIHTUNG GENOCIDNI PACOVI!!!❤️❤️❤️🤣🤣🤣

bubalo.ragibBudaletina

Živjeo naš brat bošnjački Ante i Hičo ❤️❤️❤️ !

Odgovor
bubalo.ragib

Zivili i vjecna im slava i hvala!

bubalo.ragib

JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA.
U Osmanskom carstvu postojanje muškog harema je bilo potpuno legitimno, kao i držanje ženskog harema, što su u punoj meri koristili sultani i ostali velikodostojnici. Tako su i u Beogradu u 19. veku postojali muški haremi u kojima su mladići služili za novac koji im je isplaćivan iz budžeta tadašnje Srbije.
U duhu tog vremena i beogradski vezir je imao muški harem, a mladići koji su u njemu opsluživali njega i njegovo društvo nazivani su đojleni, što se odnosilo na mlađe gej osobe. Đojleni su za boravak u muškom haremu bili uredno plaćeni, a vezir je za ove troškove dobijao novac od države, koji je tada teškom mukom izdvajao narod.

Ovaj interesantan podatak iznosi Ivan Janković, pravnik i sociolog, jedan od osnivača Fonda za humanitarno pravo, u knjizi "Kata Nesiba i komentari" (Fabrika knjiga).
"Mnogi Turci, naročito ugledniji i imućniji, držali su kao ljubavnike srpske mladiće, tzv. adžuvane ili đojlene, koji su služili za novac. Sam čestiti vezir držao ih je svu silu, a o njima se starao poseban službenik, koji je bio u istom visokom rangu kao i, recimo, kafedži-baša ili harem-ćehaja. Izdržavanje ove tevabije je padalo na teret budžeta Srbije. Ta budžetska pozicija, koja je različito nazivana: ‘djeci’, ‘đojlenima’, ‘daire djeci’ ili ‘đojle-egbi’, obično je iznosila deset i više hiljada groša”, navodi Janković u knjizi.
EVO VAM PREDAKA OLOSI POSRBLJENI PA CITAJTE. IZVOR JE SERBSKA STAMPA.(BLIC)❤️❤️❤️

bubalo.ragib

bubalo . ragib Budaletina, Munira Hasanpasic, perobabiic2021, bubaloragib, hcosic . 2021, durNozejnil, muharem zenica,
bojan blcity Pusac Kurceva, peder bojan blcity, karamobule itd itd.
Djeteta se svog mrtvog najebao vlasino, sa tim ovcarskim fazonima i doskocicama. E krsnu ti slavu i slavski kolac poserem rijetkim prolivom mamaru ti posrbljenu jebem vlasino rumunjska!!!❤️❤️❤️ Buhahahahahaaaaakurtoncino vlaska!
ALO MANIJAK JEBO TI SVOJE DIJETE MRTVO! PROVIDAN SI KO KURTONCINA LOZU TI JEBEM BOTOVSKU, SMARAS VISE.

bubalo.ragibBudaletina

Moj drugi nik name perobabiic2021 , bubalo. ragib itd neka vas ne vara, nisam Srbin, a kao što znate ovdje može svako da se bi dade ime kakvo hoće.
Meni kao Bošnjaku koji praktikujem islamsku vjeru nasljeđenu od braće Turaka u okviru naše islamske vjerske zajednice, nisu mi sasvim jasna ponašanja današnjeg islamskog vodžstva, a pogotovu Reis- a i Efendija, jer tu malo vidim Božjeg nadahnuća, skromnosti, humanizma, ekumenizma i brige o drugima, kojima treba naša pomoć. Naša IVZ se nekako previše udaljila od svoga osnovnog poslanja, a to je Bog i obični ljudi i previše se uplela u ratobornu politiku, te je postala osnovni nositelj ujedinjenja svebošnjačkih zemalja, ubijanja svega što nije islamsko posebno Srba, postali smo kao "udarna pesnica", nekada Memoranduma BANU, a sada " Bošnjačkog sveta prvo nas svih Bošnjaka Balkana= ZELENE TRANSVERZALE , pa Albanaca i dalje na istok preko Turske do Indonezije i do severa Afrike pa i dela središnje. . Žao mi je braće Crnogoraca, kojih smo 10% poturčili i šta ih naša IVZ želi 100% poturčiti, te je zato naš voljeni Reis još davno iz istog razloga morao svršiti helikopterski desant na Drvar sa Hitlerovom dragom nam vojskom uz potporu specijalaca našega predsjednika Mule Osmana Srboubice tadašnjega. Istina je da se naše Efendije u IVZ žene i to im islam dozvoljava ali nije u redu što mnoge naše Efendije bludniče nad lijepim Bošnjakinjama i homoseksualcima. To se krije i ne osudžuje bez obzira što to nekad dodže i na Sud jer Efendije nisu krive pošto su oni predstavnici Allaha na Zemlji. Imamo i gej Hodžu iz Pariza i njegovu gej džamiju u koju su svi dobrodošli. Imamo puno i bosanskih gej hodža. To nije u redu, ali je možda i to bolje nego šta je radio naš slavni Alija kojega je islamska vjerska zajednica proglasila IDOLOM odmah poslije smrti pa mu onda minirali mezar kao da je tu magarac a ne čovjek.. Naser je bio najveći ratnik među muslimanskim vladarima, te je osvojio više od pola Bosne ali onda ispušio i pobjegao ali je prije bježanja silovao dosta naših lijepih Bošnjakinja u Srebrenici, bilo mu je pičke na izbor a nije žalio ni muškarce, volio je tudžu kitu u njegovo dupe najviše a volio je i on da umače u domače bošnjačko dupe. Ženio se pet puta , a Libijski car Gadafi ponudio mu je govna da jede zajedno sa Alijom nego da ratuje protiv Srba ali primitivni majmuni ne poslušaše smatrajući Srbe slabijim narodom kao i Hrvate a Bosnu samo svojom zemljom iako su oni nastali turčenjem tih drugih naroda. Alija je prihvatio drugu ponudu: petogodišnju Ajšu, nađenu na ulici a svoju tadašnju ženu, poislamljenu princezu zvana Vreča Z. je dao kao taokinju. Tadašnji kroničari su se zgražali kako je Alija seksualno iskoristio osmogodišnju Ajšu, te joj uništio maternicu. Kako je vrijeme prolazilo nesretna žena je stalno bila objekt maltretiranja ljubomornog starca, pa je pokušala pobjeći u Tursku. Nije uspjela, pa je putem ušla u džamiju i tažila Efendiju da je spasi , da postane Hodžinica ali joj je brat Efendija strgao odeću i vratio je Aliji. Alijin sin sveti Bakir se pobunio protiv oca, na šta ga je otac privolio da se vrati u podrum jer je bio izašao na zrak i da će mu biti oprošteni svi grijesi. Kada se vratio , Alija ga je bacio dublje u trezor u suterenu u zemlji i pošandrcao. Meni kao vjerniku IVZ- a je žao šta je naša IVZ takvog čovjeka proglasila IDOLOM : svirepog, sebičnog pohotnog, pedofila ubice naroda u pokojnoj Bosni a prvenstveno svog naroda ali pošto nemamo niti jednog heroja ni vodžu niti bilo koga drugog pametnog moramo se hvaliti ubicama, pedofilima i raznim kriminalcima nažalost!

bubalo.ragibBudaletina

Moj nik name perobabiic2021 neka vas ne vara, nisam Srbin, a kao što znate ovdje može svako da se bi dade ime kakvo hoće.
Meni kao Bošnjaku koji praktikujem islamsku vjeru nasljeđenu od braće Turaka u okviru naše islamske vjerske zajednice, nisu mi sasvim jasna ponašanja današnjeg islamskog vodžstva, a pogotovu Reis- a i Efendija, jer tu malo vidim Božjeg nadahnuća, skromnosti, humanizma, ekumenizma i brige o drugima, kojima treba naša pomoć. Naša IVZ se nekako previše udaljila od svoga osnovnog poslanja, a to je Bog i obični ljudi i previše se uplela u ratobornu politiku, te je postala osnovni nositelj ujedinjenja svebošnjačkih zemalja, ubijanja svega što nije islamsko posebno Srba, postali smo kao "udarna pesnica", nekada Memoranduma BANU, a sada " Bošnjačkog sveta prvo nas svih Bošnjaka Balkana= ZELENE TRANSVERZALE , pa Albanaca i dalje na istok preko Turske do Indonezije i do severa Afrike pa i dela središnje. . Žao mi je braće Crnogoraca, kojih smo 10% poturčili i šta ih naša IVZ želi 100% poturčiti, te je zato naš voljeni Reis još davno iz istog razloga morao svršiti helikopterski desant na Drvar sa Hitlerovom dragom nam vojskom uz potporu specijalaca našega predsjednika Mule Osmana Srboubice tadašnjega. Istina je da se naše Efendije u IVZ žene i to im islam dozvoljava ali nije u redu što mnoge naše Efendije bludniče nad lijepim Bošnjakinjama i homoseksualcima. To se krije i ne osudžuje bez obzira što to nekad dodže i na Sud jer Efendije nisu krive pošto su oni predstavnici Allaha na Zemlji. Imamo i gej Hodžu iz Pariza i njegovu gej džamiju u koju su svi dobrodošli. Imamo puno i bosanskih gej hodža. To nije u redu, ali je možda i to bolje nego šta je radio naš slavni Alija kojega je islamska vjerska zajednica proglasila IDOLOM odmah poslije smrti pa mu onda minirali mezar kao da je tu magarac a ne čovjek.. Naser je bio najveći ratnik među muslimanskim vladarima, te je osvojio više od pola Bosne ali onda ispušio i pobjegao ali je prije bježanja silovao dosta naših lijepih Bošnjakinja u Srebrenici, bilo mu je pičke na izbor a nije žalio ni muškarce, volio je tudžu kitu u njegovo dupe najviše a volio je i on da umače u domače bošnjačko dupe. Ženio se pet puta , a Libijski car Gadafi ponudio mu je govna da jede zajedno sa Alijom nego da ratuje protiv Srba ali primitivni majmuni ne poslušaše smatrajući Srbe slabijim narodom kao i Hrvate a Bosnu samo svojom zemljom iako su oni nastali turčenjem tih drugih naroda. Alija je prihvatio drugu ponudu: petogodišnju Ajšu, nađenu na ulici a svoju tadašnju ženu, poislamljenu princezu zvana Vreča Z. je dao kao taokinju. Tadašnji kroničari su se zgražali kako je Alija seksualno iskoristio osmogodišnju Ajšu, te joj uništio maternicu. Kako je vrijeme prolazilo nesretna žena je stalno bila objekt maltretiranja ljubomornog starca, pa je pokušala pobjeći u Tursku. Nije uspjela, pa je putem ušla u džamiju i tažila Efendiju da je spasi , da postane Hodžinica ali joj je brat Efendija strgao odeću i vratio je Aliji. Alijin sin sveti Bakir se pobunio protiv oca, na šta ga je otac privolio da se vrati u podrum jer je bio izašao na zrak i da će mu biti oprošteni svi grijesi. Kada se vratio , Alija ga je bacio dublje u trezor u suterenu u zemlji i pošandrcao. Meni kao vjerniku IVZ- a je žao šta je naša IVZ takvog čovjeka proglasila IDOLOM : svirepog, sebičnog pohotnog, pedofila ubice naroda u pokojnoj Bosni a prvenstveno svog naroda ali pošto nemamo niti jednog heroja ni vodžu niti bilo koga drugog pametnog moramo se hvaliti ubicama, pedofilima i raznim kriminalcima nažalost!

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️ Jebo ti dijete svoje mrtvo vlasino, kurtonu providni!

bubalo.ragib

@bubalo . ragib Budaletina
KARAM, KARAM DETETA SE SVOG NAJEBAO BOTINO, PRONASAO SI SE, HA? e SLAVU TI JEBEM, PECENICU I KOLO SRBSKIH SESTARA GMAZU VLASKI! BUHAHAHAAAAAA!❤️❤️❤️❤️

bubalo.ragibBudaletina

Umjesto da je rekao Herojski narod Bošnjaci žrtvovali se sa Hičom za Treči Rajh!

Odgovor
bubalo.ragibBudaletina

i naravno kao i uvjek smo popušili.

bubalo.ragib

@Budaletina
KARAM, KARAM DETETA SE SVOG NAJEBAO BOTINO, PRONASAO SI SE, HA? e SLAVU TI JEBEM, PECENICU I KOLO SRBSKIH SESTARA GMAZU VLASKI! BUHAHAHAAAAAA!❤️❤️❤️❤️

bubalo.ragibBudaletina

Svi smo mi pederi. Dobro receno.

Odgovor
bubalo.ragibBudaletina

⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️

bubalo.ragib

JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA.
U Osmanskom carstvu postojanje muškog harema je bilo potpuno legitimno, kao i držanje ženskog harema, što su u punoj meri koristili sultani i ostali velikodostojnici. Tako su i u Beogradu u 19. veku postojali muški haremi u kojima su mladići služili za novac koji im je isplaćivan iz budžeta tadašnje Srbije.
U duhu tog vremena i beogradski vezir je imao muški harem, a mladići koji su u njemu opsluživali njega i njegovo društvo nazivani su đojleni, što se odnosilo na mlađe gej osobe. Đojleni su za boravak u muškom haremu bili uredno plaćeni, a vezir je za ove troškove dobijao novac od države, koji je tada teškom mukom izdvajao narod.

Ovaj interesantan podatak iznosi Ivan Janković, pravnik i sociolog, jedan od osnivača Fonda za humanitarno pravo, u knjizi "Kata Nesiba i komentari" (Fabrika knjiga).
"Mnogi Turci, naročito ugledniji i imućniji, držali su kao ljubavnike srpske mladiće, tzv. adžuvane ili đojlene, koji su služili za novac. Sam čestiti vezir držao ih je svu silu, a o njima se starao poseban službenik, koji je bio u istom visokom rangu kao i, recimo, kafedži-baša ili harem-ćehaja. Izdržavanje ove tevabije je padalo na teret budžeta Srbije. Ta budžetska pozicija, koja je različito nazivana: ‘djeci’, ‘đojlenima’, ‘daire djeci’ ili ‘đojle-egbi’, obično je iznosila deset i više hiljada groša”, navodi Janković u knjizi.
EVO VAM PREDAKA OLOSI POSRBLJENI PA CITAJTE. IZVOR JE SERBSKA STAMPA.(BLIC)❤️❤️❤️

Odgovor
bubalo.ragibBudaletina

.

bubalo.ragibBudaletina

⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️ ⬇️⬇️⬇️

bubalo.ragib

Munira Hasanpasic, perobabiic2021, bubaloragib, hcosic . 2021, durNozejnil, muharem zenica,
bojan blcity Pusac Kurceva, peder bojan blcity, karamobule itd itd.
Djeteta se svog mrtvog najebao vlasino, sa tim ovcarskim fazonima i doskocicama. E krsnu ti slavu i slavski kolac poserem rijetkim prolivom mamaru ti posrbljenu jebem vlasino rumunjska!!!❤️❤️❤️ Buhahahahahaaaaakurtoncino vlaska!
ALO MANIJAK JEBO TI SVOJE DIJETE MRTVO! PROVIDAN SI KO KURTONCINA LOZU TI JEBEM BOTOVSKU, SMARAS VISE.⬇️⬇️⬇️

perobabiic2021

Moj nik name perobabiic2021 neka vas ne vara, nisam Srbin, a kao što znate ovdje može svako da se bi dade ime kakvo hoće.
Meni kao Bošnjaku koji praktikujem islamsku vjeru nasljeđenu od braće Turaka u okviru naše islamske vjerske zajednice, nisu mi sasvim jasna ponašanja današnjeg islamskog vodžstva, a pogotovu Reis- a i Efendija, jer tu malo vidim Božjeg nadahnuća, skromnosti, humanizma, ekumenizma i brige o drugima, kojima treba naša pomoć. Naša IVZ se nekako previše udaljila od svoga osnovnog poslanja, a to je Bog i obični ljudi i previše se uplela u ratobornu politiku, te je postala osnovni nositelj ujedinjenja svebošnjačkih zemalja, ubijanja svega što nije islamsko posebno Srba, postali smo kao "udarna pesnica", nekada Memoranduma BANU, a sada " Bošnjačkog sveta prvo nas svih Bošnjaka Balkana= ZELENE TRANSVERZALE , pa Albanaca i dalje na istok preko Turske do Indonezije i do severa Afrike pa i dela središnje. . Žao mi je braće Crnogoraca, kojih smo 10% poturčili i šta ih naša IVZ želi 100% poturčiti, te je zato naš voljeni Reis još davno iz istog razloga morao svršiti helikopterski desant na Drvar sa Hitlerovom dragom nam vojskom uz potporu specijalaca našega predsjednika Mule Osmana Srboubice tadašnjega. Istina je da se naše Efendije u IVZ žene i to im islam dozvoljava ali nije u redu što mnoge naše Efendije bludniče nad lijepim Bošnjakinjama i homoseksualcima. To se krije i ne osudžuje bez obzira što to nekad dodže i na Sud jer Efendije nisu krive pošto su oni predstavnici Allaha na Zemlji. Imamo i gej Hodžu iz Pariza i njegovu gej džamiju u koju su svi dobrodošli. Imamo puno i bosanskih gej hodža. To nije u redu, ali je možda i to bolje nego šta je radio naš slavni Alija kojega je islamska vjerska zajednica proglasila IDOLOM odmah poslije smrti pa mu onda minirali mezar kao da je tu magarac a ne čovjek.. Naser je bio najveći ratnik među muslimanskim vladarima, te je osvojio više od pola Bosne ali onda ispušio i pobjegao ali je prije bježanja silovao dosta naših lijepih Bošnjakinja u Srebrenici, bilo mu je pičke na izbor a nije žalio ni muškarce, volio je tudžu kitu u njegovo dupe najviše a volio je i on da umače u domače bošnjačko dupe. Ženio se pet puta , a Libijski car Gadafi ponudio mu je govna da jede zajedno sa Alijom nego da ratuje protiv Srba ali primitivni majmuni ne poslušaše smatrajući Srbe slabijim narodom kao i Hrvate a Bosnu samo svojom zemljom iako su oni nastali turčenjem tih drugih naroda. Alija je prihvatio drugu ponudu: petogodišnju Ajšu, nađenu na ulici a svoju tadašnju ženu, poislamljenu princezu zvana Vreča Z. je dao kao taokinju. Tadašnji kroničari su se zgražali kako je Alija seksualno iskoristio osmogodišnju Ajšu, te joj uništio maternicu. Kako je vrijeme prolazilo nesretna žena je stalno bila objekt maltretiranja ljubomornog starca, pa je pokušala pobjeći u Tursku. Nije uspjela, pa je putem ušla u džamiju i tažila Efendiju da je spasi , da postane Hodžinica ali joj je brat Efendija strgao odeću i vratio je Aliji. Alijin sin sveti Bakir se pobunio protiv oca, na šta ga je otac privolio da se vrati u podrum jer je bio izašao na zrak i da će mu biti oprošteni svi grijesi. Kada se vratio , Alija ga je bacio dublje u trezor u suterenu u zemlji i pošandrcao. Meni kao vjerniku IVZ- a je žao šta je naša IVZ takvog čovjeka proglasila IDOLOM : svirepog, sebičnog pohotnog, pedofila ubice naroda u pokojnoj Bosni a prvenstveno svog naroda ali pošto nemamo niti jednog heroja ni vodžu niti bilo koga drugog pametnog moramo se hvaliti ubicama, pedofilima i raznim kriminalcima nažalost!

Odgovor
bubalo.ragib

Nema veze, opet ti jebem krsnu slavu, post, kolac slavski i cesnicu vlasino! Jebo ti svoje dijete mrtvo , prodao si se za sendvic i par mlakih Nektar piva. Mrs vlasino!❤️❤️❤️

Odgovor
bubalo.ragibBudaletina

.

bubalo.ragib

Munira Hasanpasic, perobabiic2021, bubaloragib, hcosic . 2021, durNozejnil, muharem zenica,
bojan blcity Pusac Kurceva, peder bojan blcity, karamobule itd itd.
Djeteta se svog mrtvog najebao vlasino, sa tim ovcarskim fazonima i doskocicama. E krsnu ti slavu i slavski kolac poserem rijetkim prolivom mamaru ti posrbljenu jebem vlasino rumunjska!!!❤️❤️❤️ Buhahahahahaaaaakurtoncino vlaska!
ALO MANIJAK JEBO TI SVOJE DIJETE MRTVO! PROVIDAN SI KO KURTONCINA LOZU TI JEBEM BOTOVSKU, SMARAS VISE.

Odgovor
bubalo.ragibBudaletina

.

bubalo.ragib

Munira Hasanpasic, perobabiic2021, bubaloragib, hcosic . 2021, durNozejnil, muharem zenica,
bojan blcity Pusac Kurceva, peder bojan blcity, karamobule itd itd.
Djeteta se svog mrtvog najebao vlasino, sa tim ovcarskim fazonima i doskocicama. E krsnu ti slavu i slavski kolac poserem rijetkim prolivom mamaru ti posrbljenu jebem vlasino rumunjska!!!❤️❤️❤️ Buhahahahahaaaaakurtoncino vlaska!

Odgovor
bubalo.ragibBudaletina

bubaloragib

Munira.Hasanpasic

Sta smo mi Bosnjaci dobili sto su se nasi preci poturcili jer nasi preci su postajali Turci? Sta smo dobili sto smo podrzavali svakom okupatora, Hitlera, Pavelica itd? Kako nam je danas? Za koga smo ratovali , izginuli a nismo morali? Ma haj ba ,mi uvjek imamo lude vodze sto znaci da smo mi pretezno lud narod jer vidi se da ne znamo jel smo posli il dosli.

Odgovor
perobabiic2021

Dobili smo kurcinu jebu nas i varaju laznim islamom dok mi trazimo sadake. eto koliki smo majmuni.

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️ Najebem ti se krepale vlaske materesine botino! Krsnu ti slavu jebem i poserem ti se u slavski kolac i cesnicu vlasino! Jel dobra ova Babiicu, haaa? U dete ti jebem vlasko!❤️❤️❤️

Odgovor
bubalo.ragibBudaletina

.

bubalo.ragib

Naglabajte se konju polnog organa vlaski istoricari/ historicari/povjesnicari. Trazit cete prijatelje bando genocidna ali ga ni u psu necete naci. Sad po tanjir mlakih govanaca da pojedete pred spavanje a ujutro umjesto kafe po solju proliva ono bas rijetkog da smazete (ne zaboravite i tri puta da se prekrizite ili prekrstite) pa na posao. Mrs stoko miromanska, mrrrrs! Mamaru vam nacisticko-klerikalnu-vaseljensku scuturim!❤️❤️❤️

Odgovor
Munira.Hasanpasic

Nemas ti pojma nadrogirani jebo ti svoju mater. Da ne bi mi trazili guzici mjesta? Prvi ti a ja necu je rzanm kako da to sa mnom nece bit. Tanjir govana neka ti stoji u gacama sa prednje strane da ti bar ispuni mjesto dze ti je bila cunica.

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️ Najebem ti se krepale vlaske materesine botino! Krsnu ti slavu jebem i poserem ti se u slavski kolac i cesnicu vlasino! Jel dobra ova Munira, haaa? U dete ti jebem vlasko!❤️❤️❤️

Odgovor
bubalo.ragibBudaletina

.

durmozejnil

Auuuu alaj udrobi raznih bestijalnih laži ovaj Christoph Mörgelli nebi pas maslom pojeo!?
I Hitlerov Gebels bi mu pozavidio na ovoj propagandi i lažima!?
Kuda udrobi u to čestitog i poštenog Teslu?
Pa gdine Christophere da Tesla sada ustane u zemlju bi crnu ponovo propao od stida i srama zbog velikosrbijanske fašističkonacističke agresije na komšije a posebno zbog agresije na državu RBiH a pogotovo zbog genocida nad njenim miroljubivim narodom Bošnjacima muslimanima (nažalost sve to potpomognuto od strane domaćih bošnjačkih izdajnika na čelu sa genocidašem Ratkom Mladićem, UZPovcem Slobodanom Praljkom i zločincom Fikretom Abdićem)!?
SRAMOTA!

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️ Pusti Durmo brate olos da se malo poraduje i ne kvari im veselje. Vidis da su se ubehutili ko usran golub.😍😍😍😍

Odgovor
Munira.Hasanpasic

Niko vise nije volio Antu i Hitlera nego nasi Bosnjaci a ti Rago jebi svoju mater , mi zbog takvih sada vako lose zivimo. Jebo ti svoju mati sto puta jos i svaki put vise i vise.

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️ Najebem ti se krepale vlaske materesine botino! Krsnu ti slavu jebem i poserem ti se u slavski kolac i cesnicu vlasino! Jel dobra ova Munira, haaa? U dete ti jebem vlasko!❤️❤️❤️

Odgovor
bubalo.ragibBudaletina

.

durmozejnil

Auuuu alaj udrobi raznih bestijalnih laži ovaj Christoph Mörgelli nebi pas maslom pojeo!?
I Hitlerov Gebels bi mu pozavidio na ovoj propagandi i lažima!?
Kuda udrobi u to čestitog i poštenog Teslu?
Pa gdine Christophere da Tesla sada ustane u zemlju bi crnu ponovo propao od stida i srama zbog velikosrbijanske fašističkonacističke agresije na komšije a posebno zbog agresoje na državu RBiH a pogotovo zbog genocida nad njenim miroljubivim narodom Bošnjacima muslimanima (nažalost sve to potpomognuto od strane domaćih bošnjačkih izdajnika na čelu sa genocidašem Ratkom Mladićem, UZPovcem Slobodanom Praljkom i zločincom Fikretom Abdićem)!?
SRAMOTA!

Odgovor
Munira.Hasanpasic

Cuti ti jebo te tvoj brat Hitler i Ante!

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️ Najebem ti se krepale vlaske materesine botino! Krsnu ti slavu jebem i poserem ti se u slavski kolac i cesnicu vlasino! Jel dobra ova Munira, haaa? U dete ti jebem vlasko!❤️❤️❤️

Odgovor
bubalo.ragibBudaletina

.

durmozejnil

Auuuu alaj udrobi raznih bestijalnih laži ovaj Christoph Mörgelli nebi pas maslom pojeo!?
I Hitlerov Gebels bi mu pozavidio na ovoj propagandi i lažima!?
Kuda udrobi u to čestitog i poštenog Teslu?
Pa gdine Christophere da Tesla sada ustane u zemlju bi crnu ponovo propao od stida i srama zbog velikosrbijanske fašističkonacističke agresije na komšije a posebno zbog agresoje na državu RBiH a pogotovo zbog genocida nad njenim miroljubivim narodom Bošnjacima muslimanima (nažalost sve to potpomognuto od strane domaćih bošnjačkih izdajnika na čelu sa genocidašem Ratkom Mladićem, UZPovcem Slobodanom Praljkom i zločincom Fikretom Abdićem)!?
SRAMOTA!

perobabic2021

Meni kao Srbinu koji praktikujem pravoslavnu veru, u okviru naše svetosavske crkve, nisu mi sasvim jasna ponašanja današnjeg crkvenog klera, a pogotovu Sinoda naše SPC, jer tu malo vidim Božjeg nadahnuća, skromnosti, humanizma, ekumenizma i brige o drugima, kojima treba naša pomoć. Naša SPC se nekako previše udaljila o d svoga osnovnog poslanja, a to je Bog i obični ljudi i previše se uplela u ratobornu politiku, te je postala osnovni nositelj ujedinjenja svesrpskih zemalja, kao "udarna pesnica", nekada Memoranduma , a sada "Srpskog sveta". Žao mi je braće Crnogoraca, kojih smo 32% posrbili i šta in naša crkva želi 100% posrbiti, te je zato naš voljeni Patrijarh morao izvršiti helikopterski desant na Cetinje uz potporu specijalaca našega predsednika Vučića. Istina je da se naši popovi u SPC žene i to im crkva dozvoljava ali nije u redu što moj prijatelj episkop Kačavenda ima homoseksualne orgije sa srpskim mladićima. To nije u redu, ali je možda i to bolje nego šta je radio naš slavni kralj Milutin kojega je srpska crkva odmah poslije smrti proglasila svecem. SVETI KRALJ MILUTIN (1253.-1521.) je bio najveći ratnik među srpskim vladarima, te je osvojio severnu Makedoniju i veći deo Albanije. Ženio se pet puta , a bizantski car Andronik II ponudio mu je svoju sestru Eudociju za ženu, no ona je pobegla, smatrajući Srbiju barbarskom zemljom. Milutin je prihvatio drugu ponudu: petogodišnju carevu kćer Simonidu, a svoju tadašnju ženu, bugarsku princezu Anu je dao kao taokinju u šnji kroničari su se zgražali kako je Milutin seksualno iskoristio osmogodišnju Simonidu, te joj uništio maternicu. Kako je vrijeme prolazilo nesretna žena je stalno bila objekt maltretiranja ljubomornog starca, pa je pokušala pobjeći u Bizant. Nije uspjela, pa je putem ušla u manastir da postane monahinja., ali joj je brat strgao monahinjsku odeću i vratio je Milutinu. Milutinov sin sveti Stefan Dečanski se pobunio protiv oca, na šta ga je otac privoleo da se vrati i da će mu biti oprošteno. Kada se vratio , Milutin ga je bacio u tamnicu i oslepeo. Meni kao verniku SPC je žao šta je naša crkva takvog čoveka dve godine posle smrti proglasila svecem: svirepog, sebičnog pohotnog, pedofila!

Odgovor
bubalo.ragib

Posteno kume Pero, posteno. Svaka ti je ka u Njegosa, Bogu mi!❤️❤️❤️

Odgovor
Munira.Hasanpasic

Oba ste Vi hitlerovi ideoloski sinovi jebo vam pas mater obojici. Zbog takvih smo danas na mjestu gdje jesmo.

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️ Najebem ti se krepale vlaske materesine botino! Krsnu ti slavu jebem i poserem ti se u slavski kolac i cesnicu vlasino! Jel dobra ova Munira, haaa? U dete ti jebem vlasko!❤️❤️❤️