Incko u srijedu podnosi izvještaj Savjetu bezbjednosti UN

Tanjug

SARAJEVO - Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Valentin Incko podnijeće u srijedu u Savjetu bezbjednosti UN redovan šestomjesečni izvještaj o statusu provođenja mira u Bosni i Hercegovini.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Milorad Dodikbegovic

MERHABA ASKER

Milorad Dodikbegovic

MERHABA ASKER

Milorad Dodikbegovic

MERHABA ASKER

DrzavniPosao

U zivotinjskoj farmi Dzordza Orvela nakon oslobadjanja farme (Republike Srpske) od covjeka sistem (vlast u srpskoj) je funkcionisao besprijekorno,onda su svinje (SNSD-ovci) shvatile da mogu da uzmimaju (kradu) vise od ostalih,zatim su optuzivali druge za izdaju i otjerali one koji su mislili drugacije a zatim su odgojile pse (mladi snsd-ovci) koji su krvnicki klali svakoga ko se usudio da kaze da cilj borbe za slobodu (pljacku srpskog naroda) nije bio novo ropstvo (Dodikova saradnja sa turcima) na kraju je farma (Republika Srpska) propala u bludu,nepotizmu,kriminalu,korupciji i pohlepi sopstvenih politicara.

Odgovor
vinvangogh

Alal ti vjera, majstore, Orvel bi bio ponosan na tebe. Ne znam da li je Ž. farma ili 1984 primjenjivija u ovoj našoj situaciji, jer sve što uradiš i sa čime se ne slažeš, sve ONI znaju.

Odgovor
Nezavisna Srpska

Dnevna doza dežurne budale sa portala nezavisnih...
Kakav psihopata