"Inckova odluka u drugi plan stavlja suverenitet BiH"

Srna

SARAJEVO - Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Snježana Novaković Bursać ocijenila je da je nametanje zakona u 21. vijeku poražavajuće za zemlju koja ima parlamente na više nivoa, shodno rasporedu nadležnosti.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durnozejnil

Valentine, Slovenče katoliče, svaka ti čast na politici zavadi pa pogini!
Mislio sam da ćeš bez obraza napustiti državu BiH tj. da ćeš otići ne učinivši ništa što će doprinijeti izgradnji pravednijeg i prosparitetnijeg bh društva prije svega katarzom i otrežnjenjem bosanskih bošnjaka devedesetih prošlog vijeka u velikom broju (na čelu sa nacistima, genocidašima i UZPovcima Alijom i Klintonom) podržaše velikobošnjačku fašističkonacističkogenocidašku agresiju na međunarodno priznatu državu Republiku Bosnu i Hercegovinu kao i genocid i UZP nad ostalim Bošnjacima i nebošnjacima, koje njihov lider ( nacista, genocidaš i UZPovac i prvi predsjednik zavisne i nesamostalne države RBiH rahmetli raspali gdin Alija Izetbegović kome smo minirali kućište ) a zajedno sa ostalim bh patriotima (bez obzira na vjeru i naciju) povede u herojsku i nadljudsku odbranu države RBiH od prethodno pomenutih agresora i domaćih izdajnika!?

Odgovor
Butros

Gde si bre turski kopilane dete ti od kilo mesa jebem? Jebem li ti mamin jos uvijek topli les i poserem ti se na grob kera koji te napravio djecu ti polumrtvu jebem smrade balijski. Jebem li ti rod i porod i sve zivo sto imas u rodu!

mamicaragibova666

Inzko je nama Bosnjacima ucinio majmunsku uslugu i vrjeme ce pokazat da cemo zbog toga se kajat al bit ce kasno. Ragibe sine vrat se kuc ba , dosta je za danas bilo pusenja! Lahko je nas majmunima pravit, haj napravi nekog pametnijeg majmunom , neš moč ba

durmozejnil

Valentine, Slovenče katoliče, svaka ti čast!
Mislio sam da ćeš bez obraza napustiti državu BiH tj. da ćeš otići ne učinivši ništa što će doprinjeti katarzi Bošnjaka pravoslavaca i Bošnjaka katolika koji većinom (na čelu sa nacistima Karadžićem i Bobanom) podržaše velikosrbijansku i velikohrvatsku fašističkonacističkogenocidašku agresiju na RBiH kao i genocid i UZP nad svojom braćom Bošnjacima (istina samo nad muslimanima)!.?

Odgovor
Butros

Gde si bre turski kopilane dete ti od kilo mesa jebem? Jebem li ti mamin jos uvijek topli les i poserem ti se na grob kera koji te napravio djecu ti polumrtvu jebem smrade balijski. Jebem li ti rod i porod i sve zivo sto imas u rodu!