Ivancov: Opasne incijative SDA jer mogu narušiti etničku ravnotežu

Srna

Ruski ambasador u BiH Petar Ivancov ocijenio je da su inicijative SDA koje predviđaju reformu Ustava suprotne osnovnim principima Dejtona i opasne jer mogu izazvati rušenje sistema etničke ravnoteže u BiH, što može imati vrlo ozbiljne posljedice.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

np63

Potrebno je samo mjesec dana ostaviti Sarajevo i sve u Sarajevu bez novca i sve bi bilo dogovoreno, a ovako moze u nedogled. Ako misle muslimani da ce nesto postici na ovaj nacin grdno se varaju. Samo ce mobilisati Srbe i pojacati animozitete sto moze da nanese ogromnu stetu drzavi u koju se zaklinju. Sto vise ovakvih poteza sve je manje bih.

Odgovor
trump

Muslimani nista ne rade sto nemaju odobrenje od Medjunarodne Zajednice. Genocidistan nemoze uci u Evropsku Uniju ni u kom obliku jer je citavo politicko, vojno i policijsko rukovodstvo osudjeno za genocid