Ivanić: Reagovanje Vučića - najbolja odbrana srpskih interesa

Tanjug

SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić ocijenio je, povodom današnjih događaja na Kosovu i Metohiji tokom posjete predsjednika Srbije, da je način na koji Aleksandar Vučić reaguje najbolja odbrana srpskih interesa.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Branko

ovaj uvijek rasirio rucerde kao hodza

cccc

najbolje reaguješ ti Seraniću i tvoj propali savez kad šutnjom sve odobravate Bakiru samo zato muslimani glasaju za vas u RS

cccc

prefirgani si ti pacov, juce kazes da se Srbija ne mijesa u tvoju BiH a danas ih komentarises, dok god je takvih nikad kako kazete narodu nece svanuti samo vama lopovima ali bice vam zora sviće SZP jede určiće