Ivanić: Za stabilnu i sigurnu Srpsku

Srna

BIJELJINA - Kandidat SzP za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić rekao je da se zalaže za stabilnu i sigurnu Srpsku i da je uvjeren u ubjedljivu pobjedu na predstojećim izborima.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Paša

prijavljivanje imovine političara nije obavezno da se zna ko ne zna

Paša

Živio ti nama, svi mi Bošnjaci u RS ćemo glasati za tebe i za Govedaricu a ja sam i član SDS , pitajte Govedaricu, on je u teleringu rekao da u SDS-u ima nas Bošnjaka.

M.Golubić

Ivaniću, zasto nisi prijavio u imovinskom kartonu sinov stan u Londonu!? Ljigavče jedan srastao si foteljom, 30 godina u politici a nemas iza sebe ni metar asfalta, a kamoli sta drugo!

Odgovor
Paša

šta onda imaju i tvoji iz sekte

Odgovor
Paša

nije obaveza da čovjek sve mora prijaviti