Izetbegović: Besmisleno da opozicija Dodika naziva izdajnikom

N.N.

SARAJEVO - Predsjednik SDA Bakir Izetbegović rekao je da opozicija u Republici Srpskoj nema razloga da predsjednika SNSD-a Milorada Dodika naziva izdajnikom zbog sporazuma koji su njih dvojica potpisali sa liderom HDZ-a Draganom Čovićem.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ManjacaSlavna

Pa ne mogu sebe nazivati tako iako su dokazani izd jbg

ManjacaSlavna

Opozicija uvidjela da je napad najbolja odbrana hehehe

ManjacaSlavna

Pametni znaju da je opozicija u RS Bakirova ! I to od 2014 godine a 2013 god su imali sastanak u Briselu ali im ništa nije uspjelo protiv RS!

Milan1

U ovom bosanskom loncu se ne zna ko je s' kim, a ko je protiv koga.
Zna se samo da svako radi za sebe i svoj dzep...

milankutic

Mora se od nekuda krenuti jer ovako stanje ne vodi nikuda. Bakir je dobio šansu da ucjenjuje Dodika i vidi se da je u tome uspio. Dodik je vidio da će Šarović napraviti sveovo što je htio Bakir i onda zašto nebi on doveo svoje ljude na visoke pozicije i velike plaće. Nije on izdajnik nego kooperant. Ne vjerujem da će on izigrati povjerenje svojih birača. Živi bili pa vidili.