Izetbegović: Dejtonski sporazum je luđačka košulja

N.N.

SARAJEVO - Bakir Izetbegović, predsjednik SDA, izjavio je da je Aleksandru Vučiću, čestitao porukom na pobjedi, te govorio o tome kakvu politiku Srbije očekuje prema BiH u narednom periodu.

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

perobabic2021

Stara poslovica kaže da što mačka koti, miševe lovi, ili da jabuka ne pada daleko od stabla, što bi se najbolje moglo primjeniti na Bakira i njegova oca Aliju Izetbegovića koji je još u Jugoslaviji bio osuđivan i zatvaran zbog islamskog fundamentalizma, odnosno ideje o stvaranju čiste islamske države , u kojoj nema mjesta za Srbe i Hrvate! Daljnji komentar je suvišan!

perobabic2021

Kada se donosio bio je spas za Muslimane i njihovu opstojnost na ovim prostorima, a sada pljujete u zdjelu iz koje ste jučer kusali!

tomyu1962

E Kakire,u stvari ne kakis nego Seres i to previse !Mislis ovo,mislis ono,a misliti i srati nije jedno te isto a ocigledno je da tewbi bolje ide ono drugo,.Jedino sta si u pravu je to da je Dejtonski sporazum ludacka kosulja i upravo zato da se razilazimo ,kud koji mili moji jer to sto ti radis na kraju ce dovesti do rata koji vi puno spominjete .Samo trebate da znate ako do njega i dodje (ne dao bog nikome),nece vam pomoci ni nato ni bog,jer ovoga puta ici ce se do kraja,pa kom obojci a kom opanci!

durmozejnil

Svaka ti čast predsjedniče Izetbegoviću istinski bh patrioto, antifašisto i antinacisto tj antigenocidašu i antiUZPovče!

bubalo.ragib

Ilija lunatiku bolesni!
Ne preskaci terapiju jer vidim da si ponovo pao u dert pa sanjas kucicu u Portorozu i da imas Hrvata za komsiju. Sta je slijedece, Koenigsegg, Rimac, Tesla, stan u B. Luci? Shvatam te potpuno i tata bi sine.🤣🤣🤣

perobabiic2021

Uzeće ti Ameri i EU one milijarde koje si pokrao od Srebrenice jebo ti pas mater nacističku luđačku! Postat ćeš Car u novom odijelu ahahahaha jebo ti mater svoju!

perobabiic2021

Težak usran malj u čelenku naciste i fašiste propalog glupog Izmejedovića bi ga spasio od problema i luđačke košulje koju je on davno obukao i koju neće skinuti dok diše!

Radis12

Jedina luđačka košulja muslimanskom nakotu u bih-u je KLAN izetbegović ,ogrezao u ratnom zločinu i korupciji .
Dodik je nadživio razna govna od silajdzica,tihica,ganica ,ešdauna,petrića ..a i izmetjedovića će sigurno 🙂.
O tom po tom

Odgovor
perobabiic2021

Upravo tako!

Odgovor
perobabiic2021

Mada oni ga svejedno većina vole pa je pitanje ko su i šta su oni i šta rade? Kradu?!

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️Obojici vam se djecice i mrtve ustasko-cetnicke majke najebem! Mozete samo da pjenite i glabate kurcinu Bosnjacima i to ako dobro operete kljove zagadjene pascetinom da sepsu ne fasujemo od vas.❤️❤️

Odgovor
Radis12

Naguzim ti se onih u ilovači koje još nisi pronašao ,kopile tursko izbjegličko 😉

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️Jebem ti mrtvu djecu smradisa kao i one izmisljene jasenovacke zrtve! ZDS!