Izetbegović: Nema pomaka u pregovorima o izmjeni Izbornog zakona BiH

Agencije

SARAJEVO - Predsjednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je da nema pomaka u pregovorima o izmjeni izbornog zakonodavstva BiH.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Svaka čast gdine Izetbegoviću tebi i SDAu kao i gdinu Komšiću i DFu na herojskoj borbi protiv simpatizera genocidaša i simpatizera UZPovaca kao i protiv njihovih međunarodnih simpatizera kao i protiv naivnih neznalica tkz. šestorkaša, ..., trojkaša!?
Samo još kada bi ti pod hitno prestao sa neprimjerenim nepotističkim ponašanjem (guranjem supruge na javne i stranačke pozicije) jer to je prvo zabranjeno i nije primjereno ni za koga a kamoli za jednog narodnog lidera i predsjednika najjače bh stranke a drugo to jako otežava i bh patriotsku borbu SDAu koja je i ovakva kakva je trenutno glavni stub odbrane BiH!?

Radis12

Bice pomaka uskoro jer ces pristati na sve sto ti stranci budu rekli ,samo da bi produžili zivot bih-u za jos koju godinu. ovo nisu 90-te pa da da si relevantna strana u pregovorima , sad si marioneta kojoj su ameri nabili prst u dupe i igras kako ti oni kazu..
Ko je se sa đavolom slizao i tikve sadio na kraju mu se o glavu obilo

Odgovor
toljagaragibova666

⬆️A ti i mati ti se napusili kurca krvava. Mrs cerkicu ti jebem!