Izetbegović: Prijedlozi HDZ-a su koraci unazad

Srna

SARAJEVO - Predsjednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je večeras da su prijedlozi HDZ-a koraci unazad, te da će izbori biti održani po postojećem principu ukoliko ne bude dogovora.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Radis12

Uskoro ce ga kirba primiti do jaja .
Nema vise ,,zelje cestitke i pozdravi,, turcadijo Game Over . Raspad bih-a je usao u zavrsnu fazu,a vi i dalje gledajte u ameriku i odbijajte razgovore 😉.
Ja vas ohrabrujem da istrajete u vasem poganluku,racun slijedi uskoro

Odgovor
ZlatnaKasika

Njihov poganluk a ja bih ga nazvao dobro djelo je više nego dobrodošlo za nas. Kad totalno ispuše nema više primanja kod nas samo noga u dupe. Ako ih budemo primili u neku zajednicu to znači ponovo za 50 godina rat, stradanja itd ali mislim da neće ništa tako biti.

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️Gledaj samo sto bolesni vlah botina sam sa sobom vrsi korespodenciju. Buhahahahahahaaaa kurtonu providni.🤣🤣

bubalo.ragib

Bosanske Posrbice je najbolje opisao SRPSKI pisac i akademik Slobodan Selenić:"...svaka kuća u kojoj su oni štala postaje - oni smrde na strv.. oni lopatom zatuku svoje ostarele očeve... oni guzicu brišu prstom pa o zid, oni vatru potpaljuju Pesmom nad pesmama, oni štuju krave više nego žene, jer su jače i jeftinije se prehranjuju. Oni pevaju kao što vuci zavijaju, oni ne čitaju.. oni riču, vaške ne trebe, šugu ne leče, oni će za jednu šljivu ubiti.. oni će bratu oko zbog marksizma iskopati, oni će ulice beogradske preorati da ih podsećaju na zavičaj... oni prde u crkvi, ishraknjuju se za trpezom, jebu ovce i krmače, bogorodici pičku na ikoni crtaju, zulukaferi ...😍😍😍

bubalo.ragib

Đetić Obren Medenica. Do srži !

" Kad kažu "naša slavna istorija" i da se ponose njom, dođe mi da povratim! 500 godina im je trebalo da se organizuju i da dignu prvi srpski ustanak ! 500 godina su ih turci nabijali na kolac, uzimali harač, poturčavali, uzimali nevjeste prvu bračnu noć , fes su nosili, itd, itd... 500 godina nijesu imali ni kralja, ni dvora, ni crkve ni drzave, ni patrijarha niti ikakve vlasti na bilo kom nivou... i 500 godina do prvog ustanka !!!! A što ste toliko žurili, đe je trka?

Izazvali su prvi svjetski rat da bi kasnije iz njega komplet svi, zajedno sa kompletnom vojskom pobjegli iz svoje zemlje preko Albanije , a mi izginuli držeći im odstupnicu na Mojkovcu ! Kad su se vratili, prvo su okupirali Crnu Goru i sproveli najgori teror nad narodom koji je ginuo za njih, aneksirali nam državu, crkvu, ukinuli ime, naciju, sve...
Slavno !⬇️⬇️⬇️

perobabiic2021

Bakira Kakira Rumunskog Vlaha niko od gadljivosti prema istom ne bi htio ni zasrati jer toliko smrdi i toliko je ružan da bi čovjek pokušavajući da mu napuni usta fekalijama morao prije sranja da pobjegne od smrada koji dolazi od rumunskog Vlaha Bakira.

perobabic2021

Jebote Muhamed posrani i upišani, smrdljivi svinjski tvore, turska džamahirijska govna idite u Tursku, niste za Europu!

bubalo.ragib

Ma samo ih odjebi Bakire. Sa UZP marvom se ne kontaktira nego ih se pisa s duda. Cuj manjina ce nesto kao da se pita. Nastavis li tako sa genocidasima glasat cu prvi put u zivotu za vas zelene.😍😍😍

Odgovor
perobabiic2021

Jebote Muhamed posrani i upišani, smrdljivi svinjski tvore, turska džamahirijska govna idite u Tursku, niste za Europu!