Izetbegović: Sastanak s Vranićem uvijek čudesan, voljela bih da se snima

Mirsada Lingo Demirović

SARAJEVO - Sebija Izetbegović, direktorica KCUS-a, rekla je na današnjoj pres konferenciji da bi voljela da se sastanak sa predstavnicima Vlade KS snimao pa da javnost vidi o čemu se pričalo.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Butros

Sebija novinarima: Ne zovite me gospođom, ja sam doktorica
DOBAR!

ilijatoljaga007

gospodine momire, jeste li ikad ovde videli da jedan bošnja se hvali da ¡ebe najdraže svoje i da objavljuje fotografije svoje dlakave, trblave, nage hanumice..
naspavam vam se s ukućanima, redom po godini proizvodnje, ba

Odgovor
momir.smrad

Potrazi strucnu pomoc psihologa u roku od odmah, dezurna botino. Bolestan si u glavu cim ti se takve ideje o incestu vrzmaju po glavi. Nije ni tvojim jadnim roditeljima lako sa tobom takvim. QQ, leleee.

Odgovor
momir.smrad

@ilijatoljaga007
Bolestan si covjece, ozbiljno bolestan. Sam sa sobom se dopisujes i svadjas. Prvi znaci sizofrenije se daju naslutiti i socijalne sluzbe bi trebalo da te stave pod nadzor 24/7 zbog naznaka seksualne izopacenosti i incesta u porodici. Ovo ti je Ilija (ako se tako stvarno zoves) prijateljski savjet.

momir.smrad

(Srpskainfo)
Izjava visokog predstavnika je šokantna i potvrđuje dubinu saradnje Milorada Dodika i OHR, rekao je lider SDS Mirko Šarović, komentarišući stav Valentina Incka da je, od svih političara u BiH, ranije sa OHR najbolje sarađivao Dodik.
Šarović tvrdi da ta izjava dokazuje „Dodikovu spremnost na sve“ i otkriva način „kako su se prenosile nadležnosti sa Republike Srpske”.

– Maske polako padaju. Ono što smo i govorili ali i što smo sumnjali Incko je potvrdio. Dodikov udio u prenosu nadležnosti je sada samo potvrđen sa najrelevantnijeg nivoa.

Ako su ovako dobro sarađivali u ovako važnom pitanju, onda je jasno šta se još dešava i na drugim poljima – rekao je predsjednik SDS.

Odgovor
ilijatoljaga007

moj munirusmradu, profulo si debelo, ovde se radi o tome kako vas Seby Bentley Golubovci crna gora ¡ebe u te ogromne glavurde, ito bez milosti, nemilosrdno sve u jedno mesto...
ma, idi, bre, nisam se ismejao ovako od kako vas je gospodin Ćenga svezo u čvor i obriso pakaš s vama, bošnjama, ba