Izetbegović iz Banjaluke poslao poruku Šmitu da hitno reaguje

Anja Matarugić

BANJALUKA – Bakir Izetbegović, predsjednik SDA, je nakon sjednice Predsjedništva ove stranke u Banjaluci, pozvao visokog predstavnika Kristijana Šmita, da hitno reaguje na trenutnu situacija u BiH, jer kako je istakao, njegova šutnja može dovesti do dodatne destabilizacije BiH.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DundjerDangubic

Dezinfikovati dobro,dekontaminisati... , nakon sastanka.

Odgovor
toljagaragibova666

Zasto dundjeru da dezinfikuju? Pa nisu oni neokupane smrdlljive vlasine pa da kadite. Gospoda Bosnjaci su prosetali gradom, gospoda bolan.
Sta bi sad ja trebao reci nakon posjete srpskog patrijarha Sarajevu,a? Hajde prokontaj malo ako imas sa cim.

Dobronamjeran

Ovaj čovjek stvarno nije normalan. Pa i Pticama na grani je jasno da je on najveći remetilački faktor u BiH. Dali stvarno on misli da će medjunarodna zajednica na svaki njegov „Mig“, djelovati i dijeliti lekcije Srbima. Ovakav korak Republika Srpska je trebala davno napraviti. Davno je „Dara“ prevršila mjeru. Majorizovao je Hrvate, sad hoće i majorizovati Srbe. E pa gospodine neće moći. Vlasti u Republici Srpskoj treba biti jasno da je kuhinja izvan granica BiH a iza te kuhinje se kriju jako loše namjere prema Republici Srpskoj. Zato Republika Srpska sada ne treba da popusti. Očigledno je da Bakir sprovodi svoju „Islamsku Deklaraciju“ uz pomoć dijela medjunarodne zajednice. Umjesto da poštuje Deytonski sporazum, on ga na svakom koraku krši. Bliže se novi izbori a u Federaciji još nije formirana vlast? Brak na silu ne može da opstane. Republika Srpska treba da vrati sve svoje nadležnosti i da funkcioniše u sastavu BiH kako je to i predvidjeno Deytonskim sporazumom.

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Fino si to srocio i zato ti dobronamjerno jebem mater kad bude dusu ispustala vlasino uzegla.

ugrozeni

Na sta da reaguje, da li je trebao on licno da uhapsi Izetbegovica i privede na odgovornost, zbog napada na vojsku, koja se mirno povlacila iz BiH i zbog ubitstva srpskog mladozenje. Ako je Izmetbegovic nasledio babinu fotelju onda bi morao da nasledi i babine pocinjene zlocine i za njih odgovara. Izmetbegovic nema alibi gdje je bio i sta je radio u to vrijeme. do istrazivanja za pocinjeni zlocin, on bi morao biti u pritvoru. Smit mora hitno da reaguje i to jos dok je terorista ziv.

ilijatoljaga007

žuti, Živkan u ovom mantiliću isti Bilal, ba

Odgovor
bojan.blcity

Mustafa u koju si ti skolu isao u Tuzli kad recenicu zapocinjes malim slovom 🐜🐜🐜

J-lukic

Šta ćeš to u banjaluci, hajvanu jedan

Odgovor
bojan.blcity

Vi muslimani morate da naucite da postujete druge i da se naucite da se Banjaluka pise velikim slovom 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Odgovor
toljagaragibova666

A sta ti j-lukic radis u BiH hrvatska izbjeglece mater ti jebem onu sto je krepala na traktorskoj prikolici? Mrs funjaro!