Izmjene Izbornog zakona već osuđene na propast

Uroš Vukić

SARAJEVO, BANJALUKA - Interresorna radna grupa za izmjenu Izbornog zakona BiH počeće s radom u utorak (11. maj), ali je već sada izvjesno da neće postići rezultat, odnosno da do suštinskih promjena Izbornog zakona u BiH neće doći, i to prije svega zbog odnosa u Federaciji BiH.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity

SNSD-ci su bakirove podturice

bojan.blcity

Sad vidimo kakvu podvalu i IZDAJU spremaju SMRADodik i SNSD-a kad govoro o "raspakivanju" Dejtonskog sporazuma i formiranju tzv komisije za razgovore o polozaju Republike Srpske.....dobro im je odgovorio Selak i SPS kad su rekli da je skupstina Republike Srpske vec donela stav o tome i da su razgovori SNSD i SDA samo predstava za narod.

np63

Muslimanska posla.... Laz prevara su uvijek prisutni. Od rata su govorili da ce Hrvate spakovati u dva autobusa za Zagreb. Sada vidimo da je ukrcavanje u te autobuse malo pomalo na djelu, a poslije ce i Srbi doci na red....!!!
O ovome bi trebale sve srpske stranke da vode racuna. Srbi nikome nisu dali glas da bi stvarao nekakve gradjanske BH blokove. Pakt s djavolom se uvijek razbije o glavu...