Jovičić: Nešić ima moju i punu podršku stranke

Ratko Bogosavac

BANJALUKA - Radislav Jovičić, potpredsjednik DNS-a, izjavio je da potpuno podržava Nenada Nešića, predsjednika te partije i put promjena koje ta podrška znači.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Dobronamjeran

Ovdje je očigledno na sceni "Mala Bara puno Krokodila".Nisam znao da su dva Jovičića u DNS-u. Puno je na jednom mjestu i oba su bili ministri. Za Radislava znam da je pošten momak ali dali je dovoljno biti samo pošten? Proveo sam cijeli život u Policiji, nebih se složio s konstatacijom gospodina Jovičića ko je najbolji ministar bio. Najbolji ministar od postanka RS je bio Mićo Stanišić jer je imao autoritet a gdje ga nije imao plašili su se lično njega. Poslije njega je Dragan Lukač ali nažalost ne drži sve konce u rukama. Kako sam i najavio s njegovim dolaskom da će urediti uniformisani dio a za ostatak da je upao u "Čikago". Tako je i ostalo s tim da mu se podkradaju neke stvari i u uniformisanom dijelu. Ostali ministri su radili sve u svom interesu, propratimo njihovu imovinu. Sjećam se jedne anegdote za ministra, kada je neko pozvnonio na stan, rekao je ženi da pogleda ko je a kad je žena vidjela i rekla "Policija", ministar je zgrabio hlače i otvorio prozor da bježi a žena ga je sprečila govoreći "čekaj pa ti si ministar". Ovo je početak kraja DNS-a.

bojan.blcity

Igor SMRADojicic se "dostojanstveno" razboleo i jos uvek nije komentarisao svoj poraz na izborima od Stanivukovica........Igy vise nesme ni da "cvrkuce" na drustvenim mrezama..............e to se zove dostojanstvo!!!

bojan.blcity

Treba znati kako "DOSTOJANSTVENO" smeniti svog najboljeg kandidata za gradonacelnika BL.............na konferenciji za medije smenite Igora SMRADojicica sa mesta predsednika gradskog odbora SNSD-a i postavite sebe na to mesto.

np63

Predsjednik je dostojanstveno podnio ,, OSTAVKU" s obrazlozenjem da je podnosi iz zdravstvenih razloga. Stvarno dostojanstveno. Gosp. Jovicicu ( kojeg li licemjerja)
Dostojanstvo je kad se kaze : ,, Koalicijo smijenite me ako sam pogrijesio".
Gosp. JOVICICU te populisticke izjave se mogu u vrticu prodavati.

Odgovor
bojan.blcity

Videli smo svi kako je SMRADojicic trazio od koalicije da ga smene ako je pogresio......jadan Igy,smrc,smrc,smrc.....