Kako je donesena odluka o otkazivanju vojne vježbe na Manjači

N.N.

BANJALUKA - Odluka o odgađanju vojne vježbe Oružanih snaga BiH i Vojske Srbije, koja je trebalo da bude održana od 9. do 16. oktobra ove godine, donesena je početkom septembra na radnom ručku u restoranu "Sirano" u Varešu, otkriva naš list.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

oko mahale napraviti zid i pusiti otpadne fekalne vode
¯\_(ツ)_/¯

np63

Tim prevrtanerima nikada se ne smije vjerovati. Oni uvijek cekaju u zasjedi i spremni su noz u ledja da zabiju . Srpska i Srpska vojska su rjesenje. Nista zajednicko.

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Ma kakav noz bolan. Spremni smo da ti majci, zeni, sestri zabijemo kurceve u supcine. Idi pojedi par suvih govana da se povratis malo od te gladi, sumnjaku izdresirani.

ilijatoljaga007

u federaciju muslamana i katolika pristigao zahtev iz Burkina Faso da se dve države pobratime i da jačaju kako vojnu, tako i ekonosku saradnju i da razmene iskustva u kmečanju ispred UN
prikupljanju sadake Taj rad

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Eno ti Albanci u Republici Kosovo imaju zajednicku vjezbu sa serbskim okotom. Trenutno vode 1:0 s tendencijom da im ga zabiju do balcaka. E platit cete za sav onaj teror 90-ih krv vam poganu jebem olosu genocidni.

ilijatoljaga007

bejha, mala zemlja za veliku nuždu, ba🚾🚻🚮
🔚🔜 ¯\_(ツ)_/¯