Kalabuhov: Šmit bez legitimiteta, ma koliko dovitljivo pokušavali tvrditi suprotno

Srna

SARAJEVO - Ambasador Ruske Federacije u BiH Igor Kalabuhov izjavio je da se Rusija zalaže za poštovanje normi međunarodnog prava i da odsustvo saglasnosti Savjeta bezbjednosti UN na imenovanje Kristijana Šmita njega lišava neophodnog legitimiteta da bude visoki predstavnik u BiH.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

ZA BiH PRAVOSLAVNE GENOCIDASE KOJI SE VABE NA IZMISLJENO IME SRBI:
Konstantin Nenadović, Kojekude Srbijo: Beč 1883.g. :
Od oti ženskinja bez razlike stanja i mladosti, Turci birali su najbolje i najlepše Srbkinje koje su im se dopadale pa su s njima pod ladnicima, ladovitim grmovima, i lisnatim šumarcima, ležali, valjali se, grljili i javno na sramotu pred očevima, bračom i muževima, sa nesrećnim Srbkinjama blud u sred belog dana provodili. Ovakva grozna tiranija Turska po svoj jadnoj Srbiji vekovima carstvovala je.

toljagaragibova666

Karabuhavi napusi se kurca mater ti alkoholicarsku jebem. Vjecna hvala i slava onom nesudjenom austrijskom slikaru sto vas poroka 26 milioncica. Zamisli sta bi tek onda radili da vam nije smanjio brojno stanje? Mrs stoko azijatska!

Sratko

Nije ovo Ukrajina!!!
Završeno je zahebavanje
zapada preko BiH!

durmozejnil

Gdine Karabuha kada sada vas (ali i vašeg predsjednika i vaše ranije ambasadore u BiH) slušam i posmatram vaše ponašanje zaista sam zabrinut i zaista se evo pitam na kojoj li bi ste strani na kraju II svjetskog rata vi Rusi bili (fašističkoj ili antifašističkoj) da nacista Hitler nije sa vama Rusima jednostrano raskinuo sprazum o nenapadanju i podjeli Evrope (na Hitlerovi i na Staljinovu) iz 1939 (sporazum Ribentrop -Molotov)?

piv77569

Dosao je jedan covjek, pa tvrdi da jedan narod nema pravo da razmislja i da glasno kaze sta misli.
Kaze da ce uciniti sve da ljudi zive uspjesno i srecno, ali da ne smije razmisljati jer im moze svasta na pamet pasti.
Njemacka se vratila da cini zlo u ovoj zemlji kao i nekada.

Odgovor
Sratko

Boli nekog qrac
sta ćeš ti razmišljati,
ali nećeš pričati javno
gluposti!
To je dobro i za tebe,ovako
ce samo tvoji u kuci znati da
si debilko :)

Odgovor
toljagaragibova666

Nema potrebe da razmisljate, nije to za vas.