Kojić: Hrvatska slaveći "Oluju" proslavlja i agresiju na BiH

Srna

BANJALUKA - Direktor Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Milorad Kojić izjavio je danas Srni da Hrvatska slaveći akciju "Oluja" proslavlja i agresiju na BiH, o čemu njeni visoki državni zvaničnici javno i govore.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ManjacaSlavna

SDS PDP i SDA = BiH na aparatima ! SDS održava bakirov nacionalni interes !

ManjacaSlavna

admirhrustic08 baljo SNSD tad nije ni bio ali jasno je meni danas Muslimani brane SDS i PDP jer ovi rade za federaciju i za SDA !

ManjacaSlavna

neka slavi dosadni su svi sa tim slavljem , šta me briga što slavi , bilo bi čudno da ne slavi , oni slave balije ne dozvoljavaju doći na mjesta izgibije Srba i tu ne treba ići .... i ne ide se i šta je tu čudno? oni su takvi .

ManjacaSlavna

SDS PDP i SDA = BiH na aparatima ! SDS održava bakirov nacionalni interes !

ManjacaSlavna

muslimani to ne doživljavaju tako , jer im je jasno da postoji Republika Srpska i da je agresija bila na RS ! zato su pod svoju kontrolu stavili SDS i PDP

balije nema nikakve ljubavi između SNSD i HDZ , ljubav je bila u ratu između SDS HDZ I SDA kada su obrtali milione maraka ,

Arkade

Oluja srbski vitalni ha

Odgovor
ManjacaSlavna

nije srpski već je od SDS a vašeg partnera od SDA