Kojić: Montirani proces Danetu Lukajiću

Srna

BANJALUKA - Direktor Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Milorad Kojić izjavio je danas da se pravosuđe Hrvatske bavi isključivo procesuiranjem i osuđivanjem Srba u montiranim procesima, kao što je sa pukovnikom u penziji Vojske Republike Srpske (VRS) Danetom Lukajićem.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Jednostavno naški

Jednostavno, privatni Republičko srbački centar za istraživanje ratnih zločina i žrtava rata, na čelu sa g. Kojićem treba hitno ukinuti. Naime, koga brani g. Kojić tome ne gine više godina robije. Ozbilja institucija ozbiljnog društva to čini tiho, bez slikanja po novinama i na TV ekranima, pametno, angažuje međunarodne timove advokata, kupuje (ako nema) dokumente, pronalazi vjerodostoje svjedoke i njih nagrađuje, u budžetu izdvaja velika sredstva, ne za Galijaševića, već za istinu. Ovo je slučaj i sa pukovnikom Lukajićem. No, dobro, ako je to tako, ako ste već zabrazdili, dajte na uvid srpskoj javnosti srpske i hrvatske dokumente sa kojima se dokazuje nevinost, ili se optužuje. Ne brinite zna narod vagnuti pravdu. A vi samo nastavite dokazivari pravicu saopštenjima i zauzimanjem stavova. Dobro je Dane i prošao. A Ti g. Kojiću samo od redakcije do redakcije, iz studija u studij i opletite po Hrvatima, Muslimanima, Šiptarima, Mudžahedinima, Arapima, Nijemcima, Međunarodnoj uroti protiv Srba... šta će nama papiri, Vi ste jedini tumači istine!