Komšić podnio krivičnu prijavu protiv Dodika

Fena

SARAJEVO - Član Predsjedništva BiH Željko Komšić, kako je i najavio, podnio je krivičnu prijavu protiv predsjedavajućeg Predsjedništva Milorada Dodika Tužilaštvu BiH zbog njegovih izjava u nedjelju na obilježavanju godišnjice Trećeg pješadijskog RS puka Oružanih snaga BiH, koji baštini tradiciju bivše vojske RS, potvrđeno je Feni iz Komšićevog kabineta.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Putin

Ovaj donji se dopisuje sam samcat sasobom se zabavio

Jadno

Balijska posla

Azra

jest komšo dobar al nije ovi Željko

np63

Da bi muslimani poceli uvazavati Republiku Srpsku mi moramo upravo ovako se ponasati i zahtijevati da u svakoj pori ove drzave Republika Srpska bude prepoznata, iz tih razloga svaka cast Dodiku. Ako mi ne cijenimo svoje kako ce nas oni cijeniti.

Ševko

šta će ljubitelj kapljice mora balansirat da mahali ozari lice, zæbano je krompiraču gutat u beznađu.. broji li iko El Baketove autogolove, ba ¿¡¿

Putin

Mozes da je okacis macku o rep nezna se koje veca idiot od vas trojice dok narod odlazi vama sve bolje i bolje djeca vam se bogate na grbaci naroda

Nezavisna Srpska

Jadnik....
Dokon Pop i Jariće krsti !