Komšić pozvao Dodika da odustane od kandidature

N.N.

SARAJEVO - S obzirom na tehničku nemogućnost predstavljanja interesa BiH u svijetu, pa i interesa RS, a sve zbog čvrstog prisustva na crnoj listi SAD, kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH, Milorad Dodik morao bi da odustane od kandidature, kazao je danas predsjednik DF-a Željko Komšić.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

tetak

komšić je debil izgleda? ahahahahhaa

Srecko Sojic

Postavlja se pitanje:Zasto Komsic poziva Dodika da odustane od kandidature?
a:svjestan je da ga Dodik nece poslusati
b:svjestan je da ovaj njegov poziv nece naskoditi Dodiku, naprotiv da ce mu reiting kod njegovog birackog tijela porasti.
Znaci smisao ovog poziva je pomoc Dodiku u predizbornoj kampanji. Dosad sam mislio da samo Bakir i Dodik pruzaju ovakvu vrstu pomoci jedan drugom ali izgleda da ih ima mnogo vise koji se deklarisu kao politicki protivnici a u stvarnosti pomazu jedni drugima

BojanBL

Sjecam se kad si sjedio u Istocnom Sarajevu sa Dodikom i obecavali unitarnu BiH zajedno sa Klosarcem i ostalim klosarcima.

Odgovor
barakuda

Ka'š opet u Čelinac, bekrijo?

M.Golubić

Javlja se i ovaj saraj-čaršijaner kao promoter raspalog Saveza za prevare! Zna narod s kim su ti izdajnici sadili tikve, 7. oktobra ce im narod presuditi da ce im trebati godine da se oporave od katastrofe na izborima!

savez za promaje i bakirov sarajevski pašaluk

naravno treba nam jedna jedinstvena BiH koju sa Dodikom nikada nećemo dobiti