Konzul BiH prijetio ratom, sankcija ni na vidiku

Anja Matarugić

BANJALUKA Konzul BiH u Frankfurtu Admir Atović objavio je na svom Twitter profilu status u kojem je naveo da u Bosni živi stotine hiljada "Bosanaca" koji imaju ratno iskustvo i da su pojedini gradovi u BiH puni oružja.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

ali kada je krivonogi krezo bošnja tako zæban što se propinjete na zadnje noge sa osamnest i nešto procenata nekadašnje behe, poklonjenih od međunarodne zajednice da bi se zataškala masovna ¡ebačina mudžosa na BI

athos.zeki

Laje ker iz daleka samo zaboravlja da bi ga neko mogao sehr leicht auch in Deutschland umbringen 😉.... Poslje cete balije jaukat, kmecati I zmizdrit kad se Desi sljedeca malo veca, zesca I detaljnija Srebrenica... Vatajte se vec jednom oruzja da I to rjesimo I zavrsimo jednom zauvek, te Taj radikalni islamizam sbrisemo s Balkana......

J-lukic

Odmah ga hspsiti. Da to Srbin izjavi, nato bi bombardovao