Košarac: Odmah konstituisati Komisiju za pripremu izbora Savjeta ministara

Srna

SARAJEVO - Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac zatražio je da se bez daljeg odlaganja konstituiše Komisija za pripremu izbora Savjeta ministara, čiji su članovi imenovani na konstitutivnoj sjednici ovog doma još 6. decembra prošle godine.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

BosnaUglaviFosna

Pusti Šarova muslimanskog najboljeg ministra koji non stop kad priča ujedno vrši veliku nuždu Radi svoj posao!

vasco.garrison

Ovaj ne zna sta prica. Jedina steta koja je u RS jeste sto si ti u politici. Dok u Semberiji 10 000 grla ceka na izvoz ti i tvoja partija ste bacili 1 godinu. Sad ako nastane steta - ne treba vas tuziti vec tuci.

Odgovor
BosnaUglaviFosna

Ma jeli Šta vam radi najbolji ministar? On je postao neštetan jer priča i radi za vas stoko primitivna.