Košarac poručio SDS-u i PDP-u: Prestanite potcjenjivati građane Srpske

Srna

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Staša Košarac izjavio je Srni da je očigledna nervoza u redovima SDS-a i PDP-a nakon što je Predsjedništvo BiH donijelo odluku o imenovanju kandidata SNSD-a za predsjedavajućeg Savjeta ministara i usvojilo Program reformi BiH koji ne predviđa članstvo BiH u NATO.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Putin

Baš njih briga za građane oni će uskoro izgubiti fotelje to njih boli.

TheDrzavniCinovnik

Ambasada SAD podržala odluku Predsjedništva

Američka ambasada BiH podržala je odluku članova Predsjedništva BiH o usvajanju Programa reformi BiH. Oglasili su se na svom Tviter profilu.

Vijesti|
Svijet
Utorak, 19.11.2019. | 17:56

– Pozdravljamo dogovor koji su postigli članovi Predsjedništva BiH kojim se postižu ključni ciljevi formiranja vlasti i nastavak partnerstva i saradnje BiH s NATO-om. Takođe će se otključati prijeko potrebne reforme odbrane – napisali su iz Američke ambasade na svom Tviter profilu.

SRNA/RTRS

Odgovor
Putin

Tebe svi obožavaju jer uvijek ljudi vole da zajebavaju budalu!

TheDrzavniCinovnik

Nebojse zemljace np63,nije Dodik nista lose uradio po Republiku Srpsku i Srpski narod,gledaj veceras dnevnik i informativne emisije na RTRS I ATV!!!!!!!!!!!!

JesiLiVukotaJesiLiPapak

ILI JESI VUKOTA ILI JESI PAPAK

Odgovor
Putin

vukota je papak avlijaneru Pričao je vukota da u SDSu ima mnogo muslimana.

bojan.blcity

Nije ovo nikakva izdaja RS ko nevjeruje neka veceras gleda dnevnik rtrs i atv sve ce biti jasno jer vlast zeli da idemo u NATO-PAKT i da budemo zajedno sa Albancima i Hrvatima u istoj vojsci to je najbolje za nasu republiku.

TheDrzavniCinovnik

Sta ce biti sa rezolucijom koja je usvojena u skupstini.........kaze KLlosarac da ce rezoluciju staviti konju u prkno gdje su stavili i referendum....

TheDrzavniCinovnik

Milorad Dodik i SNSD-ci su kao Jafa keks,ima voca ali bez sjemenki=sterilani,samo laprdaju kao babe koje pazare jaja na trznici!!!!!!!!!!!!!!!!!!