Kovačević: Ponašanje opozicije je posljednji ples gubitnika

Srna

BANJALUKA - Program reformi BiH je dokument koji je usklađen sa rezolucijom Narodne skupštine Republike Srpske o proglašenju vojne neutralnosti, ne vodi u NATO, niti je ANP, što su direktno potvrdili i ambasador Rusije u BiH Peter Ivancov, kao i izaslanik američkog državnog sekretara Metju Palmer, izjavio je Srni porptarol SNSD-a Radovan Kovačević.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

karamobule

Moraju i njega otplesati i gotovo!

Jednostavno naški

A da li je taj dokument prije 14 mjeseci vodio BiH u NATO ORGANIZACIJU? Naravno da nije. Program reformi otvara vrata NATO paktu i ništa više. Naše je da uđemo i sa sobom ponesemo svu vojnu imovinu UKNJIŽENU na Vojsku BiH. Još k tome da generalno promjenimo navike ponašanja i dokumente koji usmjeravaju te navike. Zar mislite g. Kovačeviću da su svi u Srpskoj maloumni? Što ne objavitre PROGRAM REFORMI javno?

Odgovor
muharem.zenica

nadat je se da je tako. vidzacemo

Odgovor
karamobule

ahahahahaa bedna balincad