Kovačević: Visoki predstavnik više ne postoji

Srna

BANJALUKA - Savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević izjavio je da u BiH više ne postoji visoki predstavnik i da bi Kristijan Šmit prvo trebalo da obezbijedi relevantnu rezoluciju Savjeta bezbjednosti UN, kako to predviđa Dejtonski mirovni sporazum, odnosno Aneks 10.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

John doe

kad vama huskacima na nerede taj isti shmitko zavali sankcije i blokade po europi pa kad ne budes mogao dalje od bl-bg e pitacu vas ja ima li legitimitet,samo se bojim da ne zavali sankcije i institucijama entiteta rs pa da gladni i bolesni ispastaju radi vasih hirova i prepucavanja..o tom po tom

hcosic69

danas sam dobio poziv za Policijsku vezbu na Jahorini. dali da idem i sudelujem u ovom sranju. da odbijem i izgubim poso. i sa ovom platom zivim jadno i zalosno, jer supruga ne radi a imam dete. molim za savete.

Odgovor
np63

Seres turcine....Srbi zovu Srbe, a vi se odazivate na poziv teroristicke islamske drzave...